Lidt sødt skulle der også til, så jeg har også bagt lidt chokoladeboller..
Denne gang valgte jeg at bruge opskriften "Boller- de fede" bar sån for sjov, når de nu skulle være usunde alligevel:) Jeg tilsatte 150 g grofthakket chokolade til opskriften og undlod også her kardemommen.
Også denne opskift sagde 16-20 boller, hvor jeg kun har fået 12 boller ud af det..
Chokoladeboller:
600 g hvedemel
2 dl mælk
50 g gær
2 æg
100 g smeltet smør
2 spsk sukker
1 tsk salt
150 g grofthakket, mørk chokolade.
Rør gæren ud i mælken og æggene.
Tilsæt smør, sukker og salt og bland det godt.
Rør chokoladen i.
Kom melet i og ælt til dejen slipper skålen.
Dejen hæver ca. 15 min - jeg lod den stå 30 min..
Del dejen i 12 stykker og form som boller, der ligges på en bageplade med bagepapir.
Bages ca. 12 min ved 210 grader..
Bollerne testes imorgen tidlig sammen med et glas iskoldt mælk:)
Eftersnak: Bollerne var SÅ gode. De er svampede og tunge og med rigeligt chokolade- det kunne smages de indeholdte smør i forhold til opskriften på valnøddebrudene..
6 kommentarer:
Er du da svedt, hvor ser de lækre ud!
Jeg tror også bar de er rigtig lækre- de er hvertfald ikke sparret på chokoladen:)
Mmmm.. Hvor ser de gode ud :)
De levede helt klart op til udseendet:)
Ej, hvor ser de da lækre ud!
Jeg har desværre intet chokolade, men erstatter det med rosiner! :)
Har lige bagt dem, brugte 200 gram lys chokolade. De er bare goe ! :-) (ps fik 17)
Send en kommentar