mandag den 29. juni 2009

Farveklatter..

I denne måned har Isabellas en artikel om farver på kolonihavehuse, med en masse billeder af nogle skønne kolonihaver på Amager.. De har selvfølgeligt et billede af et lille pastelgrønt hus og jeg er bar helt vild med farven. Så jeg er ved at overbevise Kristian om, at når vi skal male kolonihaven næste år skal den males lysegrøn:)
Nogle gange har vi gået tur på Tranum strand og oppe imellem klitterne ligger det skønneste pastelgrønne sommerhus og jeg har altid sagt til Kristian at vi sku ha et sommerhus magen til. Nu må det blive kolonihaven det skal gå ud over:)

Igår havde vi en dejlig dag i koloihaven.
Der blev plads til en lille lur i syrenernes skygge, der blev hygget med lidt godt læsestof og vi havde mad med til grillen. Køleskabet driller os noget og vi kan ikke rigtigt få det til at virke. Google har ikke meget info om sån nogle gamle køleskabe, men vi må ud og kigge på det igen idag.. Dejligt med ferie og sommervejr!

6 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Jeg tænkte på dig.. Da jeg så og læste om kolinhave husene, i Isabellas...Sjovt som man tænker på hinanden ikke.

MissMuffin sagde ...

Jo, det er det:)
Ligesom jeg tænkte på dig da jeg så bådene i Hals:)

MetteSofie sagde ...

Iiihh.. hvor er i heldige at i har ferie nu. Jeg er lige startet på arbejde igen idag :(
Lyder yndigt med den grønne farve.
-Det glæder jeg mig til at se her på bloggen ;)

MissMuffin sagde ...

Vi har lige den her uge med, men så er det også slut. Øv oss!
Nu har jeg en hel vinter til at plage i, så mon ikke det lykkes at få det malet til næste år i den skønne farve- næsten alle kolonihaver er røde eller sorte, så lidt pastelgrøn ville passe godt ind:)

Anette sagde ...

Pudsigt nok :P For jeg tænkte også på dig da jeg læste artiklen og ville have spurgt dig om du havde set den :P God ferieuge.

MissMuffin sagde ...

Dejligt at vide at der er nogen der tænker på mig og kolonihaven:) Synes det var nogle skønne huse de havde fundet..