lørdag den 6. december 2008

Lørdagshygge...

Her til formiddag har vi været en dejlig tur i skoven, vi tager som regel altid ud til Lundby krat, det er sån et dejligt sted at gå tur. Der var dog noget sjappet, men det er Emma selvfølgelig ligeglad med.. Kristian var noget træt af at skulle slæbes med derud så tidligt, men jeg elsker en god gåtur, og mon det ligefrem skader ham at få frisk luft...
Nu har jeg gjort lejligheden ren og vaskemaskinen snurre, dejligt med et rent hjem og nyvasket sengetøj.
Julenissen har lagt et nyt blad i min sok idag, så underholdningen i aften er sikret mens Kristian er til julefrokost. Dejligt med sån en sød julenisse:)
Der skal nu også bages en lille julekage til besøg hos mor imorgen, og så har jeg et lille forsøg med noget marcipan, der skal føres ud i livet.. Lige en lørdag eftermiddag efter mit hoved...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da nogle rigtig fine billeder og jep der da ikke noget så godt som en god gåtur i skoven uanset tidpunktet, men det er altså bare en af de der ting som mænd bare slet ikke forstår....he he eller rettere endnu en ting :-)

Og så komme hjem helt dybtfrossen og få varm kakao og måske lidt usundt :-0 for bagefter at få en velfortjent "morfar" på sofaen.

Hilsen Sille og Charlotte

MissMuffin sagde ...

Haha, lyder godt nok som noget dig og Sille har prøvet før:)
Kun Kristian der sov, jeg blir så frygteligt aktiv af al den friske luft, så jeg vaskede tøj og gjorde rent istedet...

Dejligt i kiggede forbi bloggen:)