søndag den 13. oktober 2013

Lindholm Naturpark

Når man er tilflytter, så kan man gå glip af mange fine områder, som man slet ikke ved eksistere. Som Lindholm Naturpark. Her gik vi tur i går eftermiddags, efter tip fra en kollega i praktikken. Og sikke et dejligt område. Her kommer vi helt sikkert til at gå tur igen :)
Der er ingen tvivl om, at det er efterår nu. Efterårsdage som i går har jeg intet imod, for solen skinnede og lyset var smukt. Det er mere alt det der regn og gråvejr, som jeg hader ved efterår.
Dagen i går fløj afsted uden vi nåede særligt meget. Snart må jeg hellere i gang med vasketøj og madplaner, for senere skal jeg mødes med en veninde inde i byen til en kop kaffe og jeg skal også lige nå forbi Hjerterummet. Så i dag når jeg vidst heller ikke særligt meget!
Denne uge har mange efterårsferie, men det gælder ikke mig, for i praktikken har man ikke ret til ferie. Så jeg skal afsted hver dag og har også en del aftaler med søde piger flere aftener. Det bliver hårdt :)

3 kommentarer:

loppemor sagde ...

du må ha en rigtige god uge :)her skal den også stå på lidt tøsse hygge i løbet af ugen :)

TestMedTestPå sagde ...

Jeg har da heller aldrig hørt om en naturpark i Lindholm! Spøjst! Bliver da lige nødt til at kigge derover en dag.
Hvis det kan være en trøst, så er du ikke den eneste i verden, der ikke har ferie i denne uge ;-) Her står den på eksamensforberedelser fra morgen til aften.
God dag!

MissMuffin sagde ...

loppemor, tøsehygge er også bare vigtigt:)

Edith, der er virkeligt fint- der er også masser af gode stier til en cykeltur.
Eksamen, puha! Så hellere være i praktik!