søndag den 6. oktober 2013

Lyserød Lørdag 2013

Lørdag var det "Lyserød Lørdag" for 3. år i træk var jeg sammen med de andre piger på Nytorv med omkring 600 hjemmebagte cupcakes.
Tak til alle jer der kiggede forbi og købte kager af os. Det betød, at vi har samlet omkring 5.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse!
Derfor skal alle vores sponsorer selvfølgeligt også have en stor tak, for ellers var det ikke muligt for os at være med. Tak til: Amo, Dansukker, Fru Ronne, Dr.Oetker, Haribo, Le Chef og Fandanko for råvarer og tak til Pilgaards Bageri i Nørresundby for at låne os bageriet.
Der blev bagt 4 slags i år:
  • Chokoladecupcakes med nutellafrosting
  • Gulerodscupcakes med creamcheese frosting
  • Red Velvet Cupcakes med vaniljefrosting
  • Æble/kanelcupcakes med karamelfrosting.
Uhm, ikke en dårlig omgang at prøvesmage på kan jeg hilse at sige:)
Var nogen af jer forbi?

Dagen i dag har også været produktiv, for jeg startede dagen med at køre renseprogram på opvasker og vaskemaskine og så afrime fryseren, rengøre køleskabet og rengøre ovnen. Så burde maskinparken kunne klare sig lidt endnu. Generelt har jeg været ret produktiv denne weekend, for eftermiddagen blev så oveni brugt på vasketøj, rengøring og indkøb. Nu nyder jeg så også en alene-hjemme-aften med ansigtsmaske, neglelak og Sex and the City i dvd'en. Det bliver nærmest helt rart med hverdag igen:)

4 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Sikke dog en aktiv weekend. Og så tager jeg virkelig hatten af for det store stykke arbejde I lægger i at bage til lyserød dag. Det er bare SÅ flot. Jeg var desværre ikke inde i byen i går. Håber du nyder en velfortjent friaften i eget selskab.

Annemette sagde ...

Hvor er i bare seje! Godt gået :-)

Malene Vegeberg sagde ...

De smukke cupcakes så bare SÅ gode ud - desværre nåede jeg aldrig tilbage og købe nogle inden jeg smuttede hjem og hvilede benene. Det var en skøn dag og sikke en stemning! Er også glad for vi lige fik hilst på hinanden! :)

Hilsner fra Malene

MissMuffin sagde ...

Ninna, det må man sige- det var også hårdt at komme igang igen på en kold og grå mandag morgen!

annemette, mange tak :)

Malene, du havde jo også selv rigeligt at se til, så det er ikke nemt at nå det hele:) I ligemåde, så ved vi hvem hinanden er næste gang :)