mandag den 28. oktober 2013

TEST: Fotobog fra Onlinefotoservice.dk

 Så fik jeg langt om længe fotobogen færdig og fotograferet!
Den har været længe undervejs, men tiden og lysten har bare ikke lige været der.
Sådan her ser den ud. Lyserød og med masser af muffins :)
Bogen er på 26 sider og er fra onlinefotoservice.
 Bogen er på 26 store sider lækkert, blankt fotopapir. Billederne er taget direkte fra bloggen og fremstår i rigtig fin kvalitet.
Der er masser at lir at finde til sådan en fotobog. Bagrunde, farver, cliparts, skrifttyper osv. Min bog er blevet temmelig lyserød/lilla/prikket/blomstret/fuld af muffins. Ja, den er nok lige på grænsen til at være en anelse smagsløs, haha! Jeg kan bare ikke administrere den slags :)
 Min eneste anke er, at jeg blev meget overrasket over hvor stor en størrelse 12 eller 14 er på papiret. Skriften er virkeligt stor og også helt unødigt stor. Det havde jeg ingen fornemmelse af da jeg lavede bogen, for der kunne jeg slet ikke se hvad jeg skrev og tilpassede den derfor derefter. Lidt dumt, for mange gange kunne der havde været en opskrift pr. side i stedet for 2 sider.
Selve programmet til bogen er nemt at betjene, men her snød det altså mig og det er jeg lidt ærgerlig over- det ser næsten ud som om bogen er lavet til en der er halvt blind!
En CEWE-fotobog på 26 sider koster 255 kr. + fragt.
En ganske rimelig pris, hvis man da lige får udnyttet siderne korrekt!
Jeg synes, at det er en super god måde at få glæde af sine billeder og helt sikkert en oplagt gave til bedsteforældre, små børn mm.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Miss Muffin

Det er da en fin og "tøset" bog. Jeg kan godt se, at det havde været pladsbesparende med en mindre skrift og dermed en opskrift pr. side. Til gengæld er stor skrifttype skøn, når man er en af de lidt ældre. Oplagt gaveide til bedste.

Venlig hilsen
Inge V.

MissMuffin sagde ...

Inge V, den er rigtig tøset. Ja, så vil den store skrifttype være oplagt. Især hvis det skulle være mere en billedbog end en opskriftbog :)

Ninna Kondrup sagde ...

Hold da op, hvor ser den flot ud. Og sikke et arbejde. Jeg laver nemlig også fotobøger i Cewe. Det er en rigtig tidsrøver. Det med størrelsen på skriften har også overrasket mig. Stort tillykke med bogen.