tirsdag den 17. december 2013

Fuld fart..

 Det er tempoet herhjemme nu og det har været det lidt for længe.
Jeg er ikke kommet i julestemning endnu. Julepynten herhjemme er der fordi den skal, julegaverne er købt fordi de skal og julesmåkagerne er bagt fordi de skal. Ikke af lyst og hygge, men fordi det hører sig til. Jeg elsker normalt december måned, men i år har den overhalet mig indenom. Det gider jeg ikke næste år! Måske ikke så realistisk med tanke på, at jeg skal aflevere bachelor, men det er altid godt at have et mål:)
Praktik, Hjerterummet, fritidsjob og sure pligter tager bare alt min tid. Jeg vil hellere bage og høre julemusik i nattøj!
3 dage til juleferie- jeg tæller ned :)
Det er heller ikke gået så nemt med Rocky som håbet.
I kan lige skimte "baderingen" på billedet her. Rocky har fået "hotspots" over halen og på selve halen, så i går blev han barberet og fik renset sår. I første omgang så det slet ikke så slemt ud, men Rockys smertetærskel er meget lav, så han hylede og væltede rundt hele natten, så jeg sad oppe med ham- han havde fået smertestillende. Så igen i dag var vi afsted til laserbehandling og en ekstra sprøjte. Det går bedre, men vi har stadig en ulykkelig og udmattet lille vovse. ØV!

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Øv for travlhed og øv for stakkel Rocky! Jeg håber inderligt, at du når at komme lidt i julestemning, og at Rocky når at komme i bedring inden jul. Fra på fredag kan du nyde ferien, så husk nu at gøre det! :) <3

Sasibe sagde ...

Tror mig - det ændrer sig når man får børn!

Engang imellem er det okay, at man bare ikke har lyst til det der jul! Især hvis der ikke er tid til at slappe af og nyde livet lidt!

Mette sagde ...

Pyha vi havde jo sådan en omgang hotspot på Lillebrors kind tidligere på året, det er ikke så fedt.

Vores dyrlæge gav ham kløestillende og og det tror jeg gjorde ham godt.

Håber Rocky snart er ovenpå igen og du finder julestemningen.

MissMuffin sagde ...

Kristine, det håber jeg også. Lige nu kører den hvertfald med alt for lidt søvn og en ulykkelig hund.. Jeg glæder mig også til fredag og jul :)

Sasibe, hvad ændrer sig? :)
Jul handler nemlig om at slappe af og nyde det lidt, så det er helt sikkert derfor jeg ikke rigtigt rammer julestemningen..

Mette, det er også en grim ting!
Emma har også haft det, men det var ikke noget lidt kløestillende og lidt zinksalve ikke klarede. Rockys sår er allerede meget pænt, men trods smertestillende og kløestillende indsprøjtninger og laserbehandling er han stadig plaget af det..

Sasibe sagde ...

Undskyld! Har slet ikke set dit svar før nu!

Herhjemme sørger vi for at det er helt afslappet og fyldt med hygge i julen - så det holder vi fast i! Men (!) det er bare lidt lettere at blive fanget ind i julestemningen, når man har en Sputnik, som ser julen med magiske øjne... Pludselig er det bare så meget mere... jul?