fredag den 13. februar 2015

Når det hele går stærkt

Elsker at blive luftet i hverdagen! Veninder, snak, mad, hygge. Så bliver det hele bare lidt sjovere..

Den der hverdag, den er nogle gange lidt vild.
Efter en uge med fødselsdag for to dejlige søstre, cocktails, mad og Mr. Grey med Uni-pigerne og vildt nyt på job-fronten er jeg nu nedlagt af den første omgang influenza i meget lang tid.
Når jeg er syg er det på mande-måden, hvor jeg er lige ved at dø, så synes det er urimeligt hårdt at være mig de her dage. Tror Kristian synes det er urimeligt hårdt at være ham :)

Fifty Shades of Grey viste sig at være helt okay. Ikke fantastisk, men jeg var godt underholdt og mere forventede jeg egentligt heller ikke. Jeg synes, at man er sluppet godt om den filmatisering af bogen...
Den største oplevelse var nærmest den stemning, der var når så mange kvinder fylder en biografsal til sidst plads med forventning og snak og summen. Der var gang i den :)

Jeg fik jo et vikariat i en familiegruppe her i Aalborg pr. 1. januar 2015. Det har været lidt hårdt at starte op, men jeg har virkeligt nogle supersøde og seje kollegaer, så jeg kan kun sige at jeg har været så glad for at være der. Der er så bare sket det, at jeg er blevet tilbudt en stilling i projektafsnittet, hvor jeg var i praktik. Desværre ikke på mit ynglings-GenbrugNord, men i et andet spændende udviklingsprojekt i Aalborg Kommune. Så jeg har virkeligt skulle tage en stor beslutning den her uge.
Da jeg var elev i Brønderslev Kommune som sekretær valgte jeg at tage uddannelsen som socialrådgiver allerede inden jeg var færdig og det har hele tiden siddet i mig, at jeg skulle tilbage til børne- og familieområdet. Til forvaltningsarbejdet, det administrative, myndigheden og ansvaret. Min hjerne er helt opsat på det er den rigtige vej, mens mit hjerte efterhånden er noget uenig. For jeg elsker det traditionelle eller alternative sociale arbejde om man vil. Relationsarbejdet, udviklingsarbejdet og de fleksible rammer. Så i den her uge har jeg taget en chance og fulgt mit hjerte. Så selvom min hjerne synes det er ufornuftigt og uordenligt, så har jeg sagt op i Familiegruppen og sagt ja til Projektafsnittet. Så om en uge starter jeg i nyt job igen, hvilket betyder en ret heftig uge på job med en masse ting der skal afrundes..
Puuh...

5 kommentarer:

Janne Jacobsen sagde ...

Sejt at du tør følge dit hjerte - tror det holder dig mest glad i længden.
Rigtig god bedring og held og lykke i dit nye job.

Mette sagde ...

Tillykke - jeg tænker, at du bliver glad for din beslutning :-)

Rigtig god bedring.

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Rigtig god bedring og tillykke med det nye job!
Det skal nok komme til at gå godt :o)

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Tillykke med det nye job. :)

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.