mandag den 20. april 2015

Hvad sker der lige inde på bloggen?!

... Her til aften har jeg været sammen med de piger, som jeg for efterhånden en god håndfuld år siden startede på kontoruddannelsen med. Vi spiste en solid burger på Cafe Peace og snakkede om løst og fast. Bloggen er et tilbagevendende emne og det må siges, at der blandt disse piger findes mine mest hardcore "fans", med klare forventninger om en bestemt mængde indhold herinde. Så Sanne spørger "Hvad sker der lige derinde på bloggen. Du har IKKE blogget siden i tirsdag"?!
Bum, regnskabets time:) Ja, der sker ikke så meget herinde lige i tiden, men herude i virkeligheden sker der en masse. En masse gode ting, men synes også lige der er lidt travlt. Mit nye job tager flere kræfter en jeg lige havde regnet med og det havde jeg altså ikke lige regnet med. Det har ikke harmoneret så godt med en meget fyldt kalender.
Siden sidst har jeg:
  • Plantet en masse roser i haven.
  • Været på Comwell Rebild Bakker på kursus m/overnatning med det nye arbejde.
  • Haft gæster til før-fødselsdags-brunch og hygge i haven.
  • Købt lidt fine loppesager.
  • Der er kommet gang i træningen, gåturene og endda yogaen  igen.
  • Været alt for meget ude at spise!
  • Ryddet op og gjort rent på overetagen.
  • Facetimet med min allersødeste Nicole, som bor i Bruxelles.
  • Hygget med alle de lækre, nye bøger der lander i min postkasse.
Så der sker en masse! Kameraet er fuld af billeder, men jeg har bare ikke haft tid til at kigge på dem. Bloggen er en fornøjelse, så har jeg ikke tid, så lader jeg være. Men I kan godt forvente, at der i nærmeste fremtid dukker en opskrift op på nogle vildt lækre blåbær-snegle, en omgang "Små Glimt" og et par boganmeldelser. Denne uge er også lidt travl, for jeg fylder 22 år (og nogle måneder, haha), så der er gæster og masser af socialt samvær på programmet. Og ost og rødvin :)
Husk, at jeg også er på Instagram og der er jeg altså en smule mere flittig inde :)

5 kommentarer:

Camilla sagde ...

I know the feeling! Jeg er helt ør i hoved og krop af træthed og listen af indlæg jeg gerne vil lave bliver længere og længere, men det er ikke meget tid til det! Jeg kæmper også meget med at få læst og kommenteret på andres blogs ... men mon ikke vi finder overskuddet igen på et tidspunkt :o)

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg havde faktisk også undret mig også at det ikke havde været blogindlæg i nogle dage, så dejligt med en lille Update. Jeg elsker jo at læse med :o)
Jeg håber du får en rigtig dejlig fødselsdag og bliver fejret med maner! Jeg glæder mig til de kommende indlæg! :o)

Sanne sagde ...

Kærlighed din vej <3

MissMuffin sagde ...

Camilla, det der voksen/arbejdsliv er sq ikke for sarte sjæle :)
Det tror jeg vi gør. Jeg tror måske bare lige jeg skal nedjustere mængden af socialt samvær en smule, for jeg er vidst lige optimistisk nok med hvor meget jeg kan nå :)

Charlotte, tiden løb af med mig :) Arbejde, veninder, familie, hund&kat&høns, hus og alt der der tager om sig :)

Sanne, det samme til dig- håber du er tilfreds nu :)

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.