tirsdag den 21. oktober 2014

Hvem er I?

Hvem er I? Alle jer, der læser med herinde.
Nogle gange kan jeg næsten glemme, at der sidder rigtige mennesker derude bag skærmen og læser med. Jeg ved, at de fleste af jer er kvinder, men jeg ved også at der er et par mænd imellem. Ret meget mere ved jeg ikke.
Så har tid til vil jeg godt høre lidt om hvem du er- din alder, din uddannelse/arbejde, hvorfor du læser med herinde, om du er ny eller gammel læser og alt hvad du nu ellers synes jeg skal have af vide:)
Måske er der noget du synes der er for meget af eller for lidt af eller noget helt bestemt du gerne vil læse mere om?:)

47 kommentarer:

Maria Ørum sagde ...

Kvinde 37, fra bornholm, arbejder i butik hvor jeg står for blomster og buketter, er uddannet salgsassistent.
Har været med på bloggen et godt stykke tid og nyder at du er god til at lave nogle alsidige indlæg og så elsker jeg jo bare gode opskrifter :)

Anonym sagde ...

Ja, det er egentlig rigtigt at der er læsere derude vi som blogskrivere slet ikke ved hvem er. God idé at spørge!

Jeg vil ikke trætte med historier om hvem jeg er, for det ved du fra min blog.

Jeg kan lide din blog fordi den er fuld af gode billeder og hygge - og ikke mindst Dolly og Frede :-)

Kh Nana

Anja S sagde ...

Kvinde, 32, socialpædagog. Har læst med i 2-3 år uden at gi mig til kende. Og jeg læser bloggen fordi den er herlig :) Et vidunderligt mix af mad, opskrifter og utrolig go stil :)

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg er kvinde og 23 år gammel, bor på et lille landsted i Vestjylland med min kæreste Jesper på 34 år, vores hund Rana og nogle dagen i ugen min bonussøn på 3 år.
Jeg læser til fysioterapeut i Esbjerg, og elsker at brug min fritid i haven, ved symaskinen, med hæklenålen, i køkkenet og med at lege med blomster.

Jeg har læst med i ca. 3 år nu, og nyder hvert eneste indlæg. Du skriver om stort og småt, tager lækre billeder, har en et dejligt skrift sprog og gør mig altid glad. Du er en stor inspirationskilde, bliv endelig ved! :o)

Anonym sagde ...

1Jeg er 38 år og folkeskolelærer på en af de udfordrede skoler på Nørrebro. Har to børn på 13 og 10.

Bloggen har jeg læst i laaaang tid; nok fordi den er gennemgående positiv. Forestiller mig at du også er det? Maden bliver jeg inspireret af og hus/dyr fascineres jeg af, fordi det er meget langt fra min egen hverdag.

Anonym sagde ...

26 år, opvokset i Aalbæk, uddannet kontorassistent med speciale i offentlig Administration, læser nu kandidat på AAU i pol.adm.
Jeg synes at du er et fantastisk bekendtskab - både i cyber og i fysisk udgave ;-)

Anonym sagde ...

Kvinde, 23 år og uddannet sygeplejerske. Jeg er bosat i Nordjylland, lidt mere mod vest sammen med min kæreste gennem 5 år og vores dejlige hund, i et skønt hus i et parcelhuskvarter. Jeg har læst med som anonym læser i ca 2-3 år.
Jeg læser med fordi du viser hverdagen, skønne opskrifter, dejlige billeder og skriver i et skønt og positivt sprog. Du er en utrolig inspirerende inspirationskilde!

Sarah sagde ...

Læser på 3-4. År�� jeg er 25 år, kokkeelev, mor til en 6årig dreng.

Trine sagde ...

Jeg studerer film - og medievidenskab med profil i journalistik for at blive journalist, er snart 25 år, bor på Amager og er ok meget en pige. Egentig nok bare den normale mængde. Jeg synes det kunne være sjovt med et muffintema. Du hedder jo missmuffin. Lav en dag, hvor man skal spise det hele dagen, en forskellig til morgenmad, mellemmåltid, frokost, aftensmad og dessert - evt hvis du er virkelig vild, en drinksmuffin? Jeg aner ikke, om det er noget, der rigtig findes :P

Heidi sagde ...

Jeg har læst med i ca 3 år. Jeg er 35 år, sygeplejerske og mor til 3. Jeg elsker din blog, fordi det er et skønt mix af indretning, mad og hverdagsting.

Unknown sagde ...

Jeg er en kvinde og mor og skolelærer på 48 fra Frederiksberg... Læser ed fordi du har en god sammenblanding af mad og bolig...har læst med længe...og savner lidt mere af din gode mad fra før 'hvede-skrækken' fik tag i os alle...men nyder at læse med! Du har en rigtig fin og sober tone og skønne billeder! Tak for det!

Heidi sagde ...

Jeg er 30 år, bor i Viborg sammen med min mand og vores lille datter, som jeg lige nu er på barsel med :-) Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg som chefsekretær ved Region Midtjylland. Din blog var faktisk den første, jeg begyndte at læse, og har været med lige siden, jeg faldt over den for 3-4 år siden :-) Der er sådan en hyggelig stemning på din blog, og jeg nyder at læse den, afprøve opskrifter fra den og se dine skønne billeder!

Marie sagde ...

32 år, mor til en bette gut på 3, gift med manden i 10 år +,
Bogholder i mit erhvervsliv og løber i mit fritidsliv.
Har læst med læææænge og hver dag.
Forestiller mig, at du er et positivt og overordentligt rart menneske og så bor I bare lækkert, på den helt gode måde, altså uden at være katalog-smart.

MissMuffin sagde ...

Marie, tak for dit bud.
Jeg håber, at jeg snart får mulighed for at besøge Bornholm. Ø-livet er så fascinerende på en eller anden romantisk måde- og så skulle I jo have noget vildt lækkert mad :)

Nana, jeg synes det er rart at kende "min målgruppe". Ikke fordi, at bloggen vil ændres af den grund, men det er spændende at se hvem de mennesker er, som synes jeg er spændende! Jeg er jo bare almindelig ligesom dem..
Og ja, passionen for de 4-benede deler vi bestemt:)

Anja S, jeg havde nok på fornemmelsen at der var nogle socialrådgivere og socialpædagoger, som læste med herinde. Hvorfor ved jeg egentligt ikke, for den fylder ikke så meget herinde :)
Tak for de søde ord:)

Charlotte, du er også en af de trofaste. Hvor er det vildt at I har været med så længe! Jeg er glad for at kunne inspirere- den del synes jeg nemlig selv er den bedste ved denne blog-verden:)

Anonym, en spændende betragtning. Jeg er et positivt menneske, eller min grundstemning er. Men jeg er nok ikke så mild og feminin som mange tror. Jeg er meget bestemt i forhold til hvad jeg vil/ikke vil og føler aldrig så stor trang til at forklare hvorfor og jeg kan også godt virke lidt kontant hvis man ikke lige kender mig. Men ja, jeg lever efter at have fokus på det gode i livet, for negativitet er drænende...MissMuffin sagde ...

Anonym: SANNE, din snyder, du tæller ikke :)

Anonym, tak for de søde ord. Det lyder til at vi også har mange ting til fælles med hus og hund og et socialt arbejde :)

Sarah, får da helt præsentations-angst med en kok bag skærmen :)

Trine, det var noget af en udfordring. MissMuffin er et gaaaammmelt øgenavn tilbage fra 2007/2008, men det var faktisk en meget sjov ide. Den tygger jeg lige lidt på :)

Heidi, jeg er glad for at du ligesom mange af de andre synes om blandingen af det hele- for nogle gange tænker jeg nemlig på, om det netop er overgangen fra "Madblog" til "Livsstilsblog" der er skyld i færre kommentarer :) Jeg synes det er hyggeligt med lidt af det hele, så det fortsætter jeg med :)

MissMuffin sagde ...

Britte: HØRT! Jeg forsøger også at ryste den "hvede-forskrækkelse" af mig igen! Den er noget værre pjat! Har et spændende forsøg med masser af hvede til hævning på bordet lige nu, så sender det lige noget ekstra karma :)Jeg vil gerne have, at der er ordenligt herinde, især fordi det skrevne sprog er meget nemt at misforstå. Emnerne på bloggen er også "ufarlige" fordi jeg gerne vil holde fokus på de små, positive ting i et ganske almindeligt liv. Problemer har vi alle nok af :)

Heidi, hvor er jeg stolt over at være den første blog du begyndte at læse :)Håber du bruger lidt af din barsel på at prøve nogle flere opskrifter af :)

Marie, her er mange med lignende baggrund som mig; kontor og socialt arbejde. Det er lidt sjovt:)
Dejligt at du kan lide stilen herhjemme, for selvom jeg elsker kataloger, så vil jeg helst ikke ende med at bo i et :)Mit hus er til mig, min familie og mine venner. Der skal være gode rammer til godt samvær..
Jeg håber, at jeg er rar og positiv hvertfald, for det er gode ting at være :)

jf sagde ...

Kvinde, 35 år, bor i Sønderjylland, nærmere betegnet udkantsdanmark... Men her er nu rart :) holder meget af din fine blog med de ting du vælger ar fokusere på, this and that og opskrifter! Keep it up ;) (nå ja engelsklærer på et gymnasie fornægter sig ikke i min kommentar)

hulebo sagde ...

Kvinde - 43 år fra midt-i-Jylland :-) Har ikke en pind sans for indretning eller pæne ting - men lige præcis din blog giver mig små ideer til at forny mig lidt - altså når jeg er færdig med min masteruddannelse her til januar!
Jeg synes, du så fint udtrykker en helt personlig stil - hvis jeg havde penge nok, ville jeg betale dig for at hjælpe mig med at finde min :-)

Kasper Holt sagde ...

Mand 37 år, Lokomotivfører. Har læst med på din blog fra dengang det mest handlede om mad. har selv bloggen www.kitchenbyk.dk som jeg startede som en ganske alm. madblog, men har nu flyttet mit fokos på LCHF kosten.
Læser din blog, fordi der er på en eller anden måde en hyggelig stemning.
Håber dog lidt på at du får tid at blogge bare en smule mere om dine eksperimenter i køkkenet.

Kasper

Josephine sagde ...

Kvinde, 21 år, bosat i Aalborg C med min kæreste på fjerde år - studerer til dagligt engelsk sprog og internationale studier på AAU og elsker at finde inspiration på nettet :) Har læst med de sidste 3-4 år (!?) on/off, men finder altid tilbage, da din blog er en skøn oase med dejlig mad og en afslappet, hyggelig stemning!

Anonym sagde ...

Kvinde på 29, som har læst med et par år. Bor i Aalborg, er gift og har to piger. Har læst Læring og Forandringsprocesser på AAU og arbejder med voksen- og efteruddannelse for faglærte og ufaglærte.
Jeg læser primært med for de lækre opskrifter, men har også selv en forkærlighed for Kähler, så jeg får også kigget på indretningsindlæggene. Det ser så fint ud hos jer :-)
Og så kan jeg godt lide, at du er fra Nordjylland! Det er hyggeligt at læse om små udflugtsmål i Vendsyssel eller ting, du falder over i Aalborg. Det finder jeg ikke så mange andre steder.

Line sagde ...

Kvinde, nordjyde, har læst i Aalborg og nu bosat i Nordsjælland med job i Kbh. Jeg bliver glad af din blog, der er dejlige varme billeder, gode opskrifter og bare rart at være.

Anonym sagde ...

Jeg er kvinde, 25 år gammel og er ved at uddanne mig til fængselsbetjent. Bor i trekantsområdet i Jylland, i en lille studielejlighed.
Har læst med i 4 år tror jeg. Jeg elsker den hygge der er på din blog. Lækre opskrifter (har lavet rigtig mange ting fra din opskriftsamling), lækker bolig og indretning, inspiration til hverdagen og weekenderne, virkelig gode billeder og kære Dolly og Frede.
Kunne godt tænke mig flere billeder af lille Dolly og Frede. Dolly er altså noget af det sødeste og min kæreste slipper da heller ikke for billedfremvisning af hende hver gang hun dukker op på bloggen haha.
Synes dine "små glimt" indlæg er SÅ gode.
Hilsen fra en trofast læser :)

MissMuffin sagde ...

jf, tak for dit svar :) Udkants-Danmark kan være meget skønt, det vil jeg give dig ret i :)

hulebo, det er heller ikke altid så nemt at finde sin egen stil, men måske jeg skal skrive et indlæg om det?

Kasper, du er så et af de fascinerende tilfælde for mig i og med at du er en mand og læser med herinde i det ret feminine univers. Jeg må se om køkken-inspirationen snart kommer tilbage til mig, for den er lidt tynd lige for tiden..

Josephine, jeg bliver altid så glad når der er nogen af "de lokale" der læser med :)

Anonym, jeg burde altså også være bedre til at skrive om mine ynglings-steder i Nordjylland, for her er altså mange! Alt fra grønne oaser, til sjove butikker og gode spisesteder..

Line, tak for dit søde svar:)

Anonym, stakkels din kæreste :) Dolly er også meget yndig, men stadig lidt en udfordring af fotografere, for hun er meget livlig//eller kaster sig om på ryggen for at få nusset maven . Frede derimod er bare ikke særligt fotogen :) Jeg elsker også at lave mine "Små Glimt" indlæg, så det er jeg glad for at høre..

Marianne M sagde ...

Hej jeg er 47 år gammel, bor i Randers. Arbejder i en børnehave hvor jeg laver mad til ungerne, så din blog bliver flittig brugt til inspiration madmæssigt både på arbejdet og privat. har fulgt med i mange år.
Holder af at læse om din mad, hund og kat samt dine billeder af hus og have.
håber du bliver ved med bloggen i mange år i nu for du gør det godt :-)

Anonym sagde ...

Jeg er kvinde, 27 år og er farmakonom-elev.
Jeg elsker den blanding du har af altid lækre opskrifter som vi jævnligt bruger, Og altid gode tips til fine boligsider og tips man ikke lige have tænkt på måske. Jeg synes du er en af de få der egentlig fanger mig med dine "hverdagsindlæg". Der er bare en hyggelig stemning på din blog som gør den rigtig skøn at følge med i :)
/Pernille

Christina sagde ...

Jeg er 36 år, arbejder på en folkeskole. Har læst med i en del år efterhånden, synes din blog er så hyggelig med opskrifter, indretning og kønne billeder.

Anonym sagde ...

Kvinde. 26 år. Født i nordjylland, studeret i Århus og bor i dag i København. Arbejder med marketing på et dyreinternat og jeg bliver altid så glad når jeg ser hvor godt Frede og Dolly har det. :) Jeg har læst med siden 2008 (hvor er tiden blevet af!) og synes det er så hyggeligt. Din blog er afslappet og feminin, og et rart afbræk i en travl hverdag. :) Kh Helle

Anonym sagde ...

Marie : 29 år, friskolelærer og mor til Nanna på 11 mdr. Læser din blog fordi det føles lidt som at komme hjem til et rart sted :)

Anonym sagde ...

Jeg er en kvinde på 65 år, som har fulgt din blog i flere år, synes du har en fantastisk side, og med rigtig gode opskrifter, som er gode, bruger tit dit opskriftregister når jeg skal finde på nyt mad. jeg elsker dine billeder om alt muligt, især blomster og dine dyr

Anonym sagde ...

For nogle år siden faldt jeg tilfældigvis over din blog og har siden læst den stort set hver dag. Har kommenterer et par gange. Som så mange andre synes jeg, at din blog er en hyggeligt sted at besøge. Et dejligt mix af gode opskrifter, indretning, dyr, natur og hygge. At du serverer det med skønne billeder, gør det jo bare ekstra dejligt at læse med.
Jeg er en af dine ældre læsere. Kvinde på 55. Jeg har 2 børn, der begge studerer i udlandet. Selv bor jeg sammen med min mand i Spanien. Vi har 3 større hunde, som alle er fundet som hjemløse (et problem hernede). De har på hver deres måde fundet vej til vores hjerter, hjem og sofa. Derudover beboes hjemmet af katten sky, som styrer menageriet med en lille jernklo.

Venlig hilsen
Inge V.

MissMuffin sagde ...

Marianne M, dejligt at opskrifterne også kan bruges i børnehaven:)Sjovt at så mange af jer er vilde med at se Dolly og Frede- de stjæler da snart rampelyset:)

Pernille, jeg synes tit at mine tips er lidt kedelige i sammenligning med andre blogs, men dejligt at du da hvertfald ikke synes det :)

Christina, mange tak for din kommentar :)

Helle, det lyder som et fedt job! Jeg overvejede også længe om jeg skulle være frivillig da vi fik et nyt dyreinternat heroppe, men jeg kom bare frem til, at jeg ikke kunne styre det :) Dolly og Frede er også så sære hver især at de skal have lov at nyde det i fred og ro:)

Marie, det var en rigtigt sød betragtning, tak for den :)

Anonym, jeg elsker også billeder af blomster og dyr, så er glad for at du også gør :)

Inge V, kan se at de fleste er jævnaldrende med mig, men I er nu også nogle stykker der er lidt ældre. Det er jeg ret glad for, for så må jeg ramme rimeligt bredt:) Åha, hvor godt at i har taget sådan et par hunde til jer, for gadehunde har det ikke nemt. Sky lyder som en stor personlighed :)

hulebo sagde ...

Ja tak - meget gerne et indlæg om at finde sin egen stil, det virker så enkelt for andre :-)

rijaH sagde ...

Uhm ja jeg er Maria, 31, har ikke rigtig nogen uddannelse, lidt erhvervserfaring og endt i et lækkert IT job hvor jeg har det godt. Jeg læser med herinde fordi jeg elsker det univers du har skabt her, det er hyggeligt og tror jeg har læst med.. siden 2009 :) Blogger selv på rijah.dk. Og synes der et fin balance imellem det du skriver herinde. Så du skal ikke ændre noget som helst ;) Elsker dog mest dine billeder fra jeres hus <3

Sarah sagde ...

Jeg er kvinde, 36, mor til 4 dejlige drenge, bor i Kolding og er sygeplejerske (lige nu på barsel).
Jeg har læst med i 3-4 år tror jeg, og læser med, fordi jeg tit finder inspiration i dine opskrifter, som er hovedårsagen til jeg følger dig :-)

Anonym sagde ...

Hej :-) God ide at få lidt ansigter på - Jeg er Kvinde - 52 år - jeg har luret med et stykke tid nu - fordi du bare er så god til at inspirere og uhhhmmm alle dine gode retter - mums. Smukke billeder og en god tone på din blog er virkelig også et plus.
Linda

MissMuffin sagde ...

hulebo, måske det bare handler om at være lidt mindre kritisk? :) Er sikker på, at du bor rart, hyggeligt og personligt- måske der bare skal en optimering til for at det bliver helt rigtigt?
Et indlæg er under opbygning, så lidt hjælp kommer der hvertfald :)

rijaH, dit navn kan jeg også huske fra lang tid tilbage:) Det er helt ok at have præferencer :)

Sarah, der skal vidt lidt mere gang i den del så, for synes ikke at jeg er såå inspirerende på madlavningsfronten lige i tiden..

Linda, det er faktisk rart at vide hvem der er med bag skærmen og hvorfor I er der- så det bliver ikke sidste gang jeg spørger :)

Unknown sagde ...

20 år, praktikant i en SFO, bosiddende i det sønderjyske sammen med en god veninde. Nyder musik, teater, at læse, at blogge og egentlig bare at være til. Kæmper til daglig med diagnoserne anoreksi og OCD, men forsøger at få det bedste ud af hver eneste dag!

Jeg nyder dine opskrifter, opdateringer omkring dit liv og ikke mindst din gode sans for indretning og hygge.

Kram fra Annemette.
http://elefant-fabrikken.blogspot.dk

Anonym sagde ...

Kære Miss Muffin :-)

Kvinde i 40'erne, 3 børn. Arbejder på Regionshospitalet i Herning. Fulgt din blok igennem 3 år. Faldt først og fremmest over din blog, da jeg googlede muffins :-) OG
kunne med det samme li' din blog, måden, du skriver på, billeder, opskrifter og ikke mindst Dolly og Frede :-)
Bliver inspireret af din blog. Åh, bliv endelig ved :-) 1000-tak. Rigtig dejlig weekend til dig & dine.
De kærligste hilsner & tanker fra Lene ♥

MissMuffin sagde ...

Annemette, så har du også nok at se til! Jeg er stor fan af dit mål om at få det bedste ud af dagen hver dag :)

Lene, tak for din søde kommentar:) Dolly og Frede siger også tak for al den gode stemning i sender i deres retning :)

Maria sagde ...

Kvinde på 32 år, uddannet folkeskolelærer og bor på sydsjælland.
Har fulgt dig i en 3-4 år efterhånden. Hovedsageligt for dine opskrifter, men da du begyndte at fokusere på boligindretning og diverse, blev jeg hurtigt grebet af dette og følger stadig din blok med stor fornøjelse, hvad enten det handler om mad, vaser, Dolly eller noget helt fjerde.
Tror aldrig jeg har givet mig til kende før, så benytter lige lejligheden, til at sige tusind tak for en skøn blog!
/Maria

MissMuffin sagde ...

Tak Maria :)
Godt at du ikke smuttede dengang MissMuffin blev en mere blandet landhandel :)

Maiken sagde ...

Maiken her...!!!jeg er 30 år gammel og bor i skagen, Har blogget på maikenp.blogspot.dk, men har mistet interessen for det. En blog er blevet alle mands eje, og det har bare taget pippet lidt fra mig... jeg er blevet single efter 8 år sammen med henning. Har lært rigtig mange nye ting om mig selv. Så selvom brudet var det hårdeste jeg nogensinde har prøvet, så har jeg på en måde fundet mit nye jeg... og jeg elsker det..!!! Jeg bor nu i egen lejlighed sammen med mine 10 kæledyr. Måtte desværre sige farvel til fonzie hunden i starten af året. Min store passion er negle! Både neglelak, nailart men også akryl negle. Men dyrene kommer selvfølgelig i første række :O)

Har fulgt dig i en del år efterhånden og prøver jævnligt dine opskrifter. Giver mig ikke til kende så ofte, men jeg er her :O)

jeg kunne godt tænke mig at vide, om du har flere skjulte talenter :) SYnger du? hækler? eller andet udover mad og indretning :)og selvfølgelig dolly og din mand :) Ved godt at du sikkert har trukket en grænse, men ville gerne se en lidt mere privat missmuffin. Skal i giftes? Vil du have børn?

Et pip fra mig :)

MissMuffin sagde ...

Maiken, kan sagtens huske din blog og Fonzie- og alle de andre dyr :) Mener også at kunne huske, at jeg fulgte med fordi du havde en kronisk sygdom, som du skrev meget åbent om, hvilket jeg altid synes er god læsning..

Haha, skjulte talenter? Må desværre skuffe dig, for dem har jeg ikke rigtigt nogen af. Så tror jeg også de var kommet med herinde:)
Omkring Kristian, ægteskab og børn, så er det egentligt ikke nogen hemmelighed hvordan jeg har det med nogen af delene, men jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal skrive om det, så det er nok derfor det ikke rigtigt kommer med herinde.. Jeg vil bestemt gerne dele lidt mere af mit privatliv, men det meste af det er måske bare ikke særligt spændende.. Men tak for input, jeg vil da bestemt overveje om jeg kan gøre noget for at være lidt mere personlig herinde..

Anonym sagde ...

Fedt, at du vil lære os læsere at kende også, når vi nu føler, at vi jo kender dig ret godt ;)
Jeg er en kvinde på 28 år. Jeg bor i Midtjylland med min forlovede og vores golden retriever-hvalp :) Til dagligt arbejder jeg på et apotek.
Jeg har fulgt med hos dig i et par år efterhånden og kan rigtig godt lide kombinationen af opskrifter, anmeldelser og hverdags-ting :)
Hilsen Lise

MissMuffin sagde ...

Lise, det er rart nok at vide hvem der sidder derude bag skærmen, eller hvertfald nogen af jer :)
Tak for din kommentar:)

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien.