tirsdag den 21. oktober 2014

SølvtræMange tror, at den lilla krukke er en Kähler, men det er den ikke. Den er en billig sag fra Idemøbler, som jeg virkeligt er glad for. Kommer du tæt på, så kan du også sagtens se at glasuren og farven slet ikke er lige så lækker som Kählers kvalitet, men jeg er stadig vild med den. Overvejer at købe en mere, så der også kan stå en på mit spisebord, meen kan ikke helt finde ud af om det ikke er lidt kedeligt:)

Noget jeg virkeligt ikke har er grønne fingre. Derfor synes jeg også, at det var mange penge at smide 120 kr. efter et af de her "sølvtræer", men efter at have kigget på dem hos min vanlige blomsterdame en del gange, så slog jeg til. Jeg bliver bedre og har også fundet nogle planter, der trives nogenlunde hos mig. Lad os håbe, at det her bliver en af den slags:)
Jeg elsker grønne planter i hjemmet, det giver liv og farve, så jeg bruger hver måned penge på planter og friske buketter. Udenfor pynter jeg også gerne med lidt planter, så vores indgangsparti ser hyggeligt ud, så blomsterdamen genkender mig efterhånden også altid:)


2 kommentarer:

Maria Hoffbeck sagde ...

God eftermiddag,

meget smukt sølvtræ, vil også have sådan et i min nye lejlighed, din vase er flot, ægte eller ej :-)

Jeg vil spørge dig om noget vigtigt, for lige nu er der Knæk Cancer og vil du være med i Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer, du kan se indlægget på min side og støtte der eller bedst selv lave et indlæg og stadig støtte.

Gå til min blog ved tryk på mit navn eller via dette link:
http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html

Håber at høre fra dig:-)
Maria fra "En verden af kunst"

MissMuffin sagde ...

Maria, så må du ud og se om din blomsterhandler har sådan et på lager :)

Kræft er noget lort, så jeg skriver et indlæg om Danske Bloggers indsamling her en af dagene. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :)Penge kan jeg ikke bidrage med, men jeg vil gerne gøre opmærksom på det. Sammen med nogle andre Aalborg-bloggere samlede jeg 6.950 kr. sammen ifm. Lyserød Lørdag, så der gav vi hvertfald et økonomisk bidrag :)