fredag den 17. oktober 2014

Små glimt

Ny taske betyder grundig oprydning- jeg er vidst lidt for glad for brunt læder :)

Et lille metalskilt viser vej til husets "Cuisine"..

En forpjusket Dolly sover middagslur i kurven til tæpper- overbevist om at den er der for hende skyld..

Endeligt kom den franske plakat i ramme og op på væggen..

En hyggestund med de bedste cookies, mælk og boligmagasiner..

Vamset strik og røde negle er en efterårs-favorit sammen med mormors hjemmestrikkede sokker og bløde tørklæder..

Elsker varm suppe, især til frokost! Her en rest tomat/peberfrugtsuppe med baconknas på toppen.

Masser af stearinlys og friske blomster er et must herhjemme...

9 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg øver mig i at blive bedre til at kommentere på de blogs jeg læser, for jeg har læst på en anden blog at det er så rart for den der blogger, så her kommer lige endnu en! :o)

Du er altså dygtigt til at tage billeder, har du været på noget kursus, eller bare øvet, øvet og øvet?
Og hvilket kamera anvender du? Digitalt spejlrefleks?

MissMuffin sagde ...

Charlotte, det er altid rigtigt dejligt med kommentarer- men må også indrømme at jeg i perioder ikke selv er for god til at kommentere hos andre...

Jeg bruger et Canon Eos D1000 spejlrefleks, som for længst er udgået og erstattet af nyere og bedre modeller, men håber lige det kan klare lidt endnu..
Som regel bruger jeg en 50mm linse, som er den jeg er mest fortrolig med..
Jeg har aldrig været på kursus, men har øvet mig i mange år- ser du tilbage i arkivet er der nogle ret grumme billeder fra tiden med et middelmådigt digitalkamera. Engang imellem kigger jeg også lidt i manualen for at se om jeg kan blive klogere og så er Camilla (Coco og Co) også sød til at hjælpe mig med indstillingerne på mit kamera..
For nyligt er jeg også begyndt at redigere mine billeder en smule i det gratis program PicMonkey, så de lige bliver lidt lysere, men det kræver stadig at billederne er skarpe som udgangspunkt.
En god ide er at kigge meget på andres billeder, for her er meget inspiration til opstilling og vinkel på bestemte motiver.

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Tak for dit svar, jeg må ønske mig et bedre kamera, kigge omkring og finde inspiration og øve, øve og øve :) God weekend.

Heidi sagde ...

Hvor er din skønne pung på det øverste billede fra? Har nemlig også en svaghed for brune læder ting ;-)

MissMuffin sagde ...

Charlotte, der er ikke andet for :)

Heidi, det er efterhånden en rigtigt gammel sag fra Marc by Marc Jacobs. Jeg er så glad for den, men den er vidst ved at trænge til en udskiftning. Kig fx på shopbob.com, de har en del fra det mærke..

Anonym sagde ...

Hej.
Din suppe ser rigtig lækker ud�� har du evt . en opskrift?
Super hyggelig blog du har.
Vibeke.

MissMuffin sagde ...

Vibeke, ikke helt, den er lavet på slump :)
Cirka sådan her: 1 kg. tomater i kvarte, 2 løg i kvarte, 3-4 fed hele hvidløgsfed og 2 store røde peberfrugter i store stykker redes ud på en bageplade. Drys med groft salt, rosmarin, timian og oregano. Bag ved 220 grader til peberfrugterne begynder at blive mørke i kanten. Lad køle lidt af og blend. Tynd op med god bouillion og 1 dl. piskefløde. Kog op og spis :)
Den smager skønt, så jeg regner med at lave den igen her i ugen:)

Vibeke sagde ...

Tak:-) den skal laves i morgen. Glæder mig allerede;)

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien.