tirsdag den 14. oktober 2014

Genbrugstur i det Vestjyske

Det er alt for sjældent, at jeg laver en coctail herhjemme. Med de her glas bliver det måske lidt oftere?

Havde den skønneste lørdag sammen med et par af Uni-pigerne.
Vi gentog sidste succes med en genbrugstur og denne gang lagde vi den langs den smukke, jyske vestkyst. Målet var at ende i Tversted, men så langt nåede vi ikke, for der var mange steder at besøge på turen.
Fælles morgenmad med gulerodsbrud, Nutella og kaffe blev spist hos mig og så gik turen vestpå.
Først smuttede vi lige forbi GenbrugNord, der havde lørdagsåbent. Herefter gik turen forbi Blokhus, Hune, Ingstrup, Løkken osv. Vi endte i Hjørring, hvor et par friske herrer viste sig at have et par rigtigt fine butikker, men så var tiden også til at vende hjem ad.
Vi købte ikke helt så meget som sidste tur, men nok nogle lidt større ting.
Mine indkøb var ikke imponerende; 6 cocktailglas, nogle gamle nodeark, en kotavle og en gammel arkitekttegning. I alt 155 kr. Det var bestemt ikke fordi, at der ikke var fine ting at finde, det var der bestemt. Det var bare de meget dyre ting jeg faldt for og det harmonerede ikke med min pengepung. Ellers havde jeg nok været både et stort glasskab, en gammel telefon, et par industrilamper og endnu flere grønne vinglas rigere :)
Pigerne købte Lyngby-keramik, Wiinblad, teak og retrolamper. Virkeligt lækre sager! Vi var flere rigtigt hyggelige steder, med tid og lyst til at fortælle, så jeg er ret sikker på at vi køre den tur igen :)

4 kommentarer:

Christina sagde ...

Så smukke glas, du har købt. Det lyder hyggeligt med sådan en tur på jagt efter genbrugsfund :)

Camilla sagde ...

Du siger bare til - jeg hjælper gerne med cocktails :-D

Fine ting i øvrigt!

Home by Bianca sagde ...

Nu har jeg læst lidt om alle dine fine genbrugsfund og er simpelthen nødt til at høre hvordan du finder gode steder at købe? Jeg synes det er svært at finde nogle ordentlige steder hvor det ikke bare er en masse legetøj til ungerne.

MissMuffin sagde ...

Christina, jeg kunne heller ikke stå for dem :)
Det er virkeligt hyggeligt med sådan en tur, en god måde at være sammen med veninderne på..

Camilla, jeg troede kun du kunne køre på portvin- men måske cocktails er et udmærket brændstof også :)

Bianca, det er meget forskelligt. Der hvor jeg kommer mest er GenbrugNord, min absolutte favorit (udover mormor, farmor og svigermors gemmer). Vi kører bare derud af og svinger ind på alt der hedder loppemarked-antik-genbrug. Som regel har vi et eller andet større mål og så kører vi af landevejen og ser hvad der er på vejen. Det er meget skrammel imellem, men engang imellem også noget rigtigt fint og søde mennesker..