fredag den 24. oktober 2014

Dots


Vores entre er virkeligt umulig at indrette. Her er intet mindre en 3 døre, en skabsdør, en trappe og et stykke halvmur på ganske få kvadratmeter, så det er svært at finde plads til det hele. Ja, især hvis det samtidig skal være pænt og indbydende. Drømmer om en kææææmpe hall med plads til både bænk, smukt gulv og et helt walkinn til jakker, sko og tasker!

Virkeligt længe har jeg sukket over "Dots" fra Muuto, men de er sååå dyre og det vil jeg altså ikke give for et par knager i træ. Fra flere sider er jeg så blevet tippet om, at Trævarefabrikkens Udsalg på Boulevarden i Aalborg havde nogle lignende til mere rimelige penge.
Så der smuttede jeg forbi og købte 3 stk. til meget rimelige penge. De små koster 39 kr, de mellem 79 kr. og de store 99 kr.
De er lidt mere runde og "bløde" i formerne end Muutos, men det kan jeg også godt lide. "Stilken" er også lidt længere, så der kan hænge mere derpå. Eneste minus var de små, der "buede ind ad" i stedet for "ud ad" hvis man kan sige det sådan. De var ikke så fine.
Jeg købte 2 store, der hænger på halvmuren i vores virkeligt umulige entre. Her er der plads til Kristians grimme arbejdstaske (som altid er i vejen) og min hverdagstaske, som jeg aldrig kan finde under alle vores jakker. Det er jeg så glad for vi fik gjort!
Den mellem hænger inde i stuen og fungere som holder for Kristians lækre hørebøffer. De er fra B&O og alt for smukke til at gemme væk.7 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Hej. Her er mit svar på "Hvem er I?".
Jeg har læst din blog i nogle år - fandt den via "Slagt en hellig ko". Jeg er 67 år, bor i nærheden af Aalborg og synes du er sådan et dejligt positivt ungt menneske, som rigtig mange kan spejle sig i. Jeg elsker alle dine forskellige indlæg og min mand er helt vildt glad for dine opskrifter, måske især dine kager, han er nemlig uddannet bager. Så jeg håber, at du kan blive ved med at finde tid til bloggen langt ud i fremtiden.

MissMuffin sagde ...

Ninna, sikke en sød kommentar- og hvor er jeg beæret over at din bager-mad er vild med mine kageopskrifter :)Jeg har ikke bagt ret meget det sidste lange stykke tid, men efterhånden har jeg en del opskrifter liggende, som helt sikkert skal prøves af :)

Christina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Christina sagde ...


Det ser godt ud, og kønne er de også, rigtig godt alternativ til de andre knager/ Dots fra Muuto.

MissMuffin sagde ...

Christina, det synes jeg også de er og så løste de lige et par opbevaringsproblemer :)

loppemor sagde ...

Elsker bare din stil ;) har selv i dag købet 3 knager fra Dots fra muuto to af de små og en mellem og vil gerne ha et par stykke mere :) men som du siger de er lidt dyre så jeg må købe en i ny og næ til jeg har dem jeg gerne vil ha. Tak for jeg må kigge med på din skønne blok. Elsker om morgen at nyde min kaffe og læse din indlæg <3 super start på dagen

MissMuffin sagde ...

loppemor, tak :)
Jeg synes også dem fra Muuto er rigtigt flotte, men de er altså for dyre, når man kan købe dem her i stedet :) Jeg afviser ikke, at jeg bliver nød til at have et par stykker mere med tiden :)