onsdag den 20. maj 2015

Anmeldelse: "Den fedeste juicekur" af Martin og Zennie Bonde Mogensen (Gads Forlag)

Lige nu er der ikke meget gang i juiceren, men hver gang jeg kommer forbi denne smukke bog får jeg lyst til at hive juiceren frem igen.
Jeg ved ikke rigtigt om jeg tror på juice-kur osv, men uanset om man gør det eller ej, så er der masser af lækker inspiration at hente i bogen. Det er sådan en rigtig feel good-bog der strutter af sundhed. Det er ærgerligt, at Gads Forlag ikke gør mere i kogebøger, for jeg synes altid de rammer et rigtigt smukt layout og en god "stemning" i deres kogebøger..


Der er rigtigt meget læsestof i bogen. Bogen er bygget om en kur på 3, 7, 14 eller 30 dage med komplette juice-planer og indkøbslister. Meget overskueligt hvis man kaster sig ud i det. Derudover består bogen af en række oplysninger om hvordan man juicer, hvorfor friskpresset juice er godt og personlige beretninger fra danskere, der har prøvet de forskellige kurer.
Opskrifterne er smukke, godt beskrevne og kræver ikke en masse mærkelige ingredienser. Det eneste man skal være opmærksom på er, at der anbefales en lang række kosttilskud i forbindelse med juice-kurerene og så bliver det altså en ret kostbar affærer.

Layoutet er super flot. Mange farver og smukke billeder. Kapitlerne er fint delt op, der er mange små tekstbokse og bogen bliver interessant at læse, selvom der for en kogebog er ret meget tekst. Er man vild med at juice er den et rigtigt godt køb :)

2 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg ønsker mig mega meget i juicer. Det er nogle utroligt flotte farver man kan få frem og det må være en skøn måde at få et skud vitaminer på, i ny og næ.
Jeg er heller ikke sikker på, at jeg tror på de der juicekure, men hvis dem der gør det, synes det er rart og godt for deres krop, så skal de endelige gøre det! :o)

MissMuffin sagde ...

Charlotte, vi elsker at drikke det, men det kræver lidt at man får vanen. Især om vinteren smager juice lidt af sommer og vitaminer:)