lørdag den 1. august 2015

Når man sidder fast i ferietempoet..

Smukke blomster fra min kollegas have i loppefund fra GenbrugNord.
PS: Jeg elsker virkeligt min bænk og den nye pude :)

Vi har begge været tilbage på arbejde en uges tid nu, men det er ligesom at jeg sidder lidt fast i ferietid- og tempo. Det kan vidst også fornemmes herinde :)
Dagene flyver uden jeg får lavet en masse mad eller får nusset i haven. Til gengæld laver jeg rigtigt mange hyggelige ting og plejer mit sociale liv for fuld skrue.
Weekenden her er ingen undtagelse.
Fredagen blev brugt inde i byen sammen med en veninde med shopping og kaffe-pause oå Cafe Koch- byens bedste Cafe Latte fås der! Vi skal til bryllup næste weekend, så jagten gik egentligt på noget tøj dertil, men det fandt jeg ikke rigtigt noget af. Til gengæld fandt jeg så meget andet. Fx hele 3 par bukser. Når det gode bukse-karma rammer er det med at slå til! Jeg hader at købe bukser!

Hele lørdagen har jeg været alene hjemme, for Kristian er i Hamborg og se fodbold. Så jeg har haft besøg af en gammel kollega, bagt boller, nusset rundt herhjemme, ordnet vasketøj og bare hygget mig. Jeg er god til at være alene hjemme og med Dolly, Frede og hønsene er jeg heller aldrig helt alene :)
Byen er fuld af liv pga. The Tall Ships Races, men jeg orker ikke rigtigt alle de mennesker selvom det er et super fint arrangement. Så udover gåturene med Dolly har jeg holdt mig inden for Olivias fredelige rammer.

Dolly er helt med på det sløve tempo og tager sig nogle gevaldige middagslure :)

Søndag er en god loppejagt-dag, for der er markeder mange steder i det nordjyske. Nogle af Uni-pigerne kigger forbi til morgenmad i morgen og så går turen nordpå. Vi kan ikke nå det hele, så vi sætter en retning og tager en hyggelig tur på landevejene med dåsecolaer og kage. En virkelig hyggelig måde at tilbringe søndagen på!
Resten af ugen fortsætter med den gode "ferie-stemning" for udover arbejde får jeg besøg af en af mine nye kollager, jeg skal til både negledame og frisør og så selvfølgeligt brylluppet på lørdag. Jeg elsker bryllupper! Jeg mangler bare lige noget at tage på :)

5 kommentarer:

Karina Viki sagde ...

Lækkert med feriestemning i hverdagen :) og altså, jeg er normalt ikke fan af de små hunde racer men Dolly ser da bare for skøn ud som hun ligger der i kurven :) kan kun tilslutte mig at blive hjemme ved store byfester og lignende ind imellem - Kalundborg havde byfest sidste weekend, helt igennem fantastisk arrangement, men vi blev også hjemme i eget selvskab, orkede ikke lige menneskemylderet ;)

Anonym sagde ...

Hvor er der loppemarkeder i morgen søndag? ��

MissMuffin sagde ...

Karina, jeg kan generelt lide alle racer, men pekingeseren er primært valgt efter hvad der passer til os. Vores liv og hjem er ikke skabt til en stor hund og pekingeseren har et ret godet temperament i modsætning til hvad mange tror :)
Jeg orkede heller ikke selvom det var min plan at skulle tjekke det internationale (mad)marked ud..

Anonym: Tjek markedskalenderen.dk- der er mange steder.
Fx Dronninglund, Skagen, Aars og Blokhus.

Unknown sagde ...

Vi er også gået i feriemode og hygger i sommerhuset i Bratten med god og simpel mad, spændende bøger og gåture ved stranden, kun afbrudt af hyggelige besøg af venner og familie. Det er med at nyde det alt det man kan inden hverdagen igen er tilbage. Selvom jeg egentlig glæder mig lidt til at komme tilbage til mit arbejde igen, men det tager jeg som et godt tegn :-)

MissMuffin sagde ...

Bratten er også et skønt sted Helle :) Og sommerhus! Det er altså det bedste, for man bliver altid helt anderledes rolig i et sommerhus. Det står allerøverst på min ønskeseddel!