søndag den 20. marts 2016

Min forsømte lille blog

Junglen i mit soveværelse- jeg synes det er vildt hyggeligt med alt det grønne selvom jeg bliver drillet lidt med det:)

Bloggen bliver godt nok lidt forsømt lige i tiden. Jeg har haft helt vildt travlt de sidste 3 uger og selvom kameraet har været fuld af billeder, så har jeg bare ikke nået at få kigget på det. Nu har jeg påskeferie og håber på, at få rettet lidt op på det forsømte.
Der er sket meget siden sidst. Jeg har nået at være syg hele 2 gange siden jul med (mande)influenza og det er ikke lige sådan at komme sig over. Samtidig har jeg skiftet job for 3. gang på et års tid og den slags tager mange kræfter. Heldigvis er det "bare" en overflytning til GenbrugNord. Stedet, som jeg var i praktik og som jeg har holdt meget af lige siden. Det har stået højt på min ønskeliste at arbejde der og nu er det ønske så blevet opfyldt. Selvom det er lidt som at "komme hjem", så kræver den slags stadig en del kræfter. Samtidig har jeg kørt alt for hårdt på med det sociale efter arbejde, så nu er jeg bare helt vildt træt. Og glæder mig til en påskeferie der byder på masser af afslapning og hygge, en tur i sommerhus og en dag med wellness sammen med en veninde. Bare opladning af energi-kontoen :)

5 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Ej hvor fedt med dit nye job! Tillykke med det :o)
Puha, det lyder også som nogle hårde uger, godt du har påskeferie og kan passe lidt på dig selv!

Anonym sagde ...

Dejligt at have dig tilbage på bloggen - du har været savnet. :-) Men helt forståeligt at du har haft brug for en skrivepause midt i al travlheden og sygdom. Sjovt at du er endt hos Genbrug Nord, da jeg husker din første reaktion, da du kom i praktik. Det må næsten være skæbnen, at du skulle lande der :-) Vh Helle

Piskeriset sagde ...

Tillykke med det nye job :-)

Håber du får en dejlig påske ♥

Anonym sagde ...

Tillykke med dit nye job. Det er dejligt for dig, at du kommer tilbage til det, du holder af. Junglen er bare så fin, men nu elsker jeg også grønne planter. God påske!!!

Venlig hilsen
Inge V.

MissMuffin sagde ...

Charlotte, tak :)
Jeg nyder også bare at have ferie de her dage :)

Helle, det må man sige. På mange måder er det også et lidt mystisk sted for sådan en som mig, men jeg drages alligevel af det og føler mig "hjemme" der :)

Piskeriset- tak :) Og god påske til jer :)

Inge V, tak :)
Jeg elsker også planter og forsøger at have flest muligt, for jeg synes det grønne klæder alle hjem :)
God påske til jer!