lørdag den 23. juli 2016

Mine badeværelses-favoritter lige nu


Ligesom de fleste andre kvinder har jeg badeværelsesskabene fyldt med alverdens sager, men jeg prøver at holde det enkelt. Det lykkedes heldigvis ret godt, men engang imellem kommer der også nye favoritter til. De her er komet for at blive!

1: "Miss Hippie" mascara fra Loreal. Ikke min hverdags-mascara, men giver virkeligt tykke og lange vipper til de dage, hvor der godt må lidt ekstra til.

2: Olaplex hjemmebehandling. Mit hår er så ødelagt efter mange års blegning, så har fået min første olaplex-behandling hos frisøren og tanker så op med hjemmebehandling. Jeg er vild med, at mit hår allerede efter en behandling virker noget mindre ødelagt, så det er helt sikkert noget jeg vil blive ved med fremadrettet.

3: Neglelak fra Essie i farven "Wicked". Den perfekte bourdoux og næsten helt sorte farve, der passer hele året rundt.

4: Hælstift fra Matas. Mine fødder var så ru, tørre og grimme lige meget hvor ofte jeg skrubbede og smurte. Efter at have smurt fødderne med stiften hver aften i 14 dage er mine fødder nu helt glatte og behøver kun at blive smurt hver 3-4 dag.

5: Body Balm fra Trines Wardrobe. Virkeligt fed og nærende creme, der efterlader min hud mega blød. Den er ikke fuld af en masse kemisk skidt, men den dufter til gengæld ret specielt- men det foretager sig heldigvis hurtigt.

6: Tørbørste fra Karmameju. Synes ikke at tørbørstning er særligt behageligt, men det er godt for min appelsinhud.

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Børsten har jeg også, og den er magisk. Der bliver virkelig renset ud i lymfesystemet, i muskler, blodet bliver iltet - alt får en tur. Min krop gik amok i de første 14 dagen med børsten i brug hver morgen inden badet - bare ganske blidt- med udrensning. Der skete gode ting og sager med mine ben også, kunne jeg pludselig se, da jeg begyndte at kigge efter synlige tegn.

Hvis jeg havde pengene, ville mine veninder få en hver. :-)

Anonym sagde ...

Er det ikke bare en almindelig med svinebørster, som man kan købe i Matas til en fornuftig pris. Den har jeg brugt hver morgen næsten hele mit liv, dog ikke som tørbørste. Det er ikke altid, det bliver bedre af, at en eller anden sælger den under et 'fint' navn til en alt for høj pris. Resultatet bliver det samme.
Elsebeth

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Tørbørstning? Hvad er det for noget fancy noget? Gå væk appelsin hud? Jeg vil så gerne høre mere! :o)

MissMuffin sagde ...

Karina, så stor effekt har jeg desværre ikke haft, men jeg kan godt se en lille forskel og så er det bare dejligt at blive skrubbet godt. Min hud bliver hvertfald meget blød :)

Elsebeth, godt for dig!

Charlotte, det handler om at børste huden (mod uret) med en hård/halvhår børste på tør hud, fx inden et bad. Det sætter gang i blodcirkulationen og lymfesystemet, så bla. appelsinhud reduceres. Jeg børster godt igennem på ben og baller, mens arme og mave skal have det noget blidere. Man bør aldrig børste på brystet.
Anbefalingerne er, at man ikke bør gøre det om aftenen pga. udrensningen, da det kan sætte gang i blæren. Det gør jeg nu godt nok, men jeg skal ikke op og tisse af den grund :)

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Tak for dit svar! Det lyder spændende og som noget jeg vil overveje. :o)