torsdag den 1. oktober 2009

God, men brugt..

Det er jeg:) En virkeligt travl dag på arbejde, men også med masser af indlagt hygge omkring en Othello-lagkage eller 2, som lige holdte humøret oppe:)
På banegården blev jeg samlet op af Kristian og vi smuttede i Føtex for at proviantere til weekenden, så nu skal fredag bar overståes. Måske jeg flexer lidt imorgen, det ville ikke være tosset at komme tidligt hjem..

Igår havde Kristian jo ansvaret for Emma og da de stod i den fælles have, så Emma kunne tisse, kom der pludseligt et par gående ind oppe ved carporten med en kurv i hånden.
Først ber damen Kristian om at lukke Emma væk, for hun er bange for hunde, hvilket Kristian ikke umiddelbart lige kan se hvorfor han skulle- det jo en privat have. Jo, for damen var altså bange for hunde og ville gerne lige inde i vores have og plukke nødderne fra vores nøddetræ. Nu er det jo en privat have, hvilket Kristian understregede for hende, men så mente hun jo bar lige, at Kristian kunne spørge ejerne om det ikke var okay, for så ville de også gerne lige have nogle æbler..
En ting er, hvis de ringede på og spugte om det var okay, men at de ligefrem går uanfægtet ind i vores private have, ber Kristian om at lukke hunden væk og ikke kan se nødvendigheden i at spørge om lov før de tager af vores træer, det er altså ret frækt!
Så de fik også afvide at de godt kunne gå igen..

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Det er da utroligt hvad folk kan finde på, det er som om Emma Gad er helt gået i glemmebogen. Det var godt, at Kristian viste dem væk, for ellers kunne I vel have haft dem rendende i tide og utide hvis der var et eller interessant i haven.

Irene sagde ...

Hold da helt op hvor frækt.... Tænk at folk ikke kan opføre sig ordentligt, og ikke selv kan se/regne ud at der jo nok er kommet nye ejere af haven...ikk...
Rigtig god weekend til dig MissMuffin.

MissMuffin sagde ...

Annette, jeg synes også det var frækt..
Ikke fordi at vi ikke har æbler og nødder nok, men fordi de bar går ind i haven, som tydeligt er lukket af med hegn og en låge, kun ved carporten er der åbent..
Havde de spurgt, er jeg sikker på de havde fået lov.
Om sommeren er der asparges, solbær, ribs og blommer i haven, skulle de så også have lov til bar at gå ind og tage der?

Irene, jeg synes også det er frækt!
Ejendommen er ejet af min farmor og hendes bror og har været ejet af familien i hvertfald 50 år, men lejerne skifter selvfølgeligt engang imellem.
Efter at have fortalt min farmor om historien, fortalte hun, at det er sket mange gange før at folk bar går ind. Der sker næsten hvert år at forskellige fremmede mennesker går ind i haven og tager bla. æbler. Værst synes jeg er, at det er alm. voksne mennesker!

God weekend:)