lørdag den 24. oktober 2009

Om lidt...

... smutter jeg til fødselsdag hos Lise.
Eller "om lidt" er vidst så meget sagt, for jeg skal da vidst lige have kigget på fuglereden oven på mit hoved og jeg ved heller ikke hvad jeg skal have på endnu:)
Jae, og så skal Emma egentligt også lige ud, have aftensmad og der skal lige vaskes en maskine tøj mere... Gad vide om jeg kommer til tiden:)

6 kommentarer:

Ditte sagde ...

Sad lige og kiggede reklamer tidligere i dag, og Faktas + Nettos fangede mit syn :) De har nemlig en ny bagebog - Og så kun til 30kr.
Den hedder "Kager, Desserter & konfekt med hjertet" og er lavet af Odense Marcipan, og den må jeg jo bare eje - Og så var det jeg tænkte jeg lige ville give tippet videre, da jeg jo ved vi deler en svaghed for den slags bøger ;)

Piskeriset sagde ...

God fornøjelse!
Her har den stået på bagning og syltning hele eftermiddagen, og efter aftensmaden tror jeg, vi skal slappe af med film eller tvserie :-)

Mette Lykke sagde ...

Fine pakker du skal begave med i dag.. God fornøjelse.

MissMuffin sagde ...

Ditte, du er hermed blevet min medskyldige. Det ved du godt ikke:) For nu giver jeg bar dig skylden hvis jeg kommer til at købe den.
Tak for tippet!

Piskeris, du har da også været flittig. Så er det godt med en god film i sofaen:)

Mette, jeg elsker at pakke gaver ind. De må gerne være lidt ekstra fine..

Ditte sagde ...

Haha, det er så i orden ;)

Anonym sagde ...

It currently has less than a 2% refund rate which
means for every 100 people only 2 people request a refund.

Unlike many other medical facilities, the Fayette Chiropractic Center offers walk-in
therapy. It is also possible that if CLASS recipients are eventually enrolled in AHCCCS (Arizona's Medicaid program), AHCCCS will benefit financially by receiving a share of the cash payment made by the CLASS program. , one of the chiropractors in Fayetteville, is pleased to announce the implementation of programs for natural detoxification therapy. o - Focus on the optometry practice (no ambition to supply a retail eyewear answer).

Also visit my blog - liberatrice