tirsdag den 2. marts 2010

Mobilt bredbånd...

Herhjemme bruger vi begge mobilt brebånd, for vi er blevet lidt afhængige af, at vi kan tage hver vores bærbare med, hvis vi skal noget..
Kristians er betalt af arbejde og er derfor selvfølgeligt Telenor. Min er fra CBB, som også kører på Telenors netværk.
Og det kører altså ikke super godt(puh, får røvfuld af Kristian når han finder ud af hvor iloyal jeg er mod hans firma, haha)!
Så nu har jeg bestemt, at CBB opsiges og vi i stedet skal have noget der kører på 3.'s netværk, da de jo er den største udbyder af mobilt bredbånd og igen i weekenden vandt Ekstrabladets test...
Så jeg håber, at når det kommer om 14 dage, at det så kører mere stabilt end det jeg har nu, for det er jeg ved at være noget træt af!
Jeg synes det er skønt med det mobile bredbånd, for jeg kan have min bærbare med i kolonihaven. Ikke fordi jeg brugte det særligt meget sidste sommer, men muligheden var der:)

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Det må være rigtig dejligt for dig at kunne bruge computeren i kolonihaven! Jeg har ikke fået sat mig ind i markedet for mobilt bredbånd og tak for advarslen - det var synd, at du skal have sådan et bøvl.

Jayne sagde ...

Jeg kan også anbefale TDC, det har vi ikke haft problemer med.. Men ellers bruger jeg min mobil som mobilt bredbånd.. Men det er osse et godt aboment som jeg har hos Tellia... Så når der er tid i min kolonihave så bruger jeg bare min mobil :-) god tirsdag til dig :0) og håber du har valgt den rigtige løsning denne gang..

Karin Grøn sagde ...

Det er dejligt at have mulighed for at bruge sin pc overalt. Det er jo også vigtigt at det fungerer- det er jo ligesom det man betaler for.

MissMuffin sagde ...

Madame, det er nemlig rigtig hyggeligt- også når man li skal tjekke om Silvan nu også har søndagsåben eller hvordan en eller anden plante skal have det:)

Jayne, det nytter nok ikke meget, for mit abonnement på telfonen er et Telenor, haha:)
Men det er bar så hyggeligt med computeren i kolonihaven:)

Karin, det er nemlig lige det vi gør. I de her dage virker det faktisk ikke hver anden gang jeg vil skifte side..

Mette Lykke sagde ...

Pyha det er en jungel at finde ud af hvad der er bedst og billigst..
Vi bliver i denne tid ringet op, og for tilbudt alt muligt, næsten gratis.. Jeg har sat Søren på opgaven..

Tina Liel sagde ...

Ja man bliver hurtigt vant til at have internet overalt! Håber ikke gemalen finder ud af hvad du har skrevet he he. KNUS♥

MissMuffin sagde ...

Mette, Kristian arbejder jo inden for tele-branchen og har gjort det i flere år, så jeg synes jo han burde være god til at vide sån noget her, haha...
Telenor kan desværre ikke anbefales, slet ikke hvis man ikke befinder sig i en større by..

Tina, det er dejligt.
Brugte det ikke så meget sidste år i kolonihaven, men det var dejligt praktisk at have ved hånden nogle gange..