tirsdag den 30. november 2010

Julegave-shopping..

Der er heldigvis ikke kommet mere sne her i løbet af natten...
Vi fik jo ikke den snestorm i weekenden, som de snakkede om, men der kom alligevel en hel del sne natten til mandag og så sammen med den onde vind igår, uf...
Så jeg var med bussen igår og måske også idag, for det der med at køre i sne og sjap er ikke lige mig- slet ikke når der er mørkt!
Igennem Kristians arbejde skal vi til et arrangement inde i byen iaften, hvor der kan købes julegaver med procenter og det er jo med at benytte sig af:)
Så vi blev enige om, at mødes inde i byen efter arbejde, shoppe alle de julegaver vi kan, spise på cafe og så shoppe resten af julegaverne til arrangementet om aftenen.
Så nu er jeg spændt på at se hvor mange julegaver jeg kommer hjem med idag!
Den sværeste er altid Kristians. Han ønsker sig aaaldrig noget!
Hvad skal din kæreste / mand have i julegave?

9 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Dejligt med julegave-shopping :) og slet ikke dumt med procenter jo.

Gemalen og jeg har aftalt og give hinanden en ny telefon :) Det mangler vi lige begge to, så vi har aftalt "ikke" og give hinanden nogen julegave, men så i stedet gå ud og sammen få os en ny telefon ;) God deal, efter min mening ;) Der er ikke noget værre end og ønske sig noget, og købe noget, bare for og købe noget g give noget.

Nina sagde ...

Min kæreste skal have et Garmin 305 gps løbeur. Og jeg får selv det samme af ham :) - de har nemlig lige været på tilbud i Elgiganten, og da vi begge ønskede os sådan et, blev vi enige om, at det måtte være årets julegave :D

Sidste år gav vi hinanden en Nespresso maskine med mælkeskummer. Før i tiden gjorde jeg meget ud af, at det skulle være hemmeligt osv. Men faktisk synes jeg, det er helt ok på denne her måde, for vi er sikre på, at det vi får, bliver noget vi kommer til at bruge rigtig meget :)

Janne B.T. sagde ...

Sikke en fin idé og fordel! Køber altid gaver i sidste øjeblik, og aner ikke, hvad jeg skal give min kæreste :(

Køkkenstrikkeren sagde ...

Min mand har de sidste 2 år kigget på en ny boremaskine og den har jeg tænkt mig at han skal overraskes med juleaften, samt en ny termeflaske som han har ønsket sig.

Leslie sagde ...

Lækkert i lige kan benytte jer af de procenter :)

Manden skal have, en bog, film, sokker (fordi han tit stjæler mine :D ) noget ansigtspleje.
Det bliver ikke det helt vilde da, 1: Jeg er fattig og 2: Skal have lavet en pinup kalender til ham, som en forsinket julegave/udsendelsesgave. Så har han noget at kigge på, mens han er væk ;)

* Leslie

http://frk-leslies.blogspot.com/

Tina Liel sagde ...

Håber at I får købt en masse af julegaverne. Og de mænd er altså ikke så lette at finde gaver til ;-)Mon ikke du kan få nogen gode ideer her igennem kommentarerne. KNUS

MissMuffin sagde ...

Det var også en god ide Kirstine, for det er jo en ting man bruger hver eneste dag:)
Herhjemme har vi dog ofte helt nye telefoner, for Kristian er ansat ved Telenor:)

Nina, det var også en rigtig god gave, både uret og Nespressomaskinen!

Janne, det må være hårdt, jeg skal helst have dem overstået hurtigt ellers går mit planlægnings-gen helt i selvsving og jeg bliver stresset, haha:)

Birthe, det lyder også som gode ting, som han rigtigt øsnker sig. Dem bliver han helt sikkert glad for!

Leslie, jeg er også ret sikker på, at han bliver meget glad for gaverne, især når han hører at der følger en fræk kalender senere:)

Helle sagde ...

Det der med gaver til manden/kæresten, er altid svært. Og i år er jeg "extra" heldig, manden min bliver nemlig 50, og lige som sidste år er det d. 16/12 ;-) Er det ikke det man kalder dårlig planlægning ;-) Tror han skal ha nogen nye "savstøvler" i en af gaverne. Og tøj skal han oss ha, for han køber aldrig selv ;-(
Ha en dejlig dag. Tror lige jeg skal prøve det vanilielink ;-)

MissMuffin sagde ...

Åh nej Helle, fødselsdag OG juleaften indenfor en uge, det er godt nok hårde odds!!
Jeg håber, at du finder noget til ham uden de store problemer:)
Prøv endeligt vaniljen, jeg er hvertfald meget tilfreds:)