mandag den 26. september 2011

Fanget i regnen...

 Emma trængte bare sån til at få klippet negle, så det sku vi ha haft ordnet i formiddags, men jeg blev kaldt på arbejde.
Da jeg så kom hjem dryppede der godt nok en smule, men jeg tænkte, at det nok blev ved det.
Nøj, som vi blev våde! Da vi kom ud fra butikken regnede der helt vildt, så vi blev bare drivvåde! Nu ligger Emma til tørring i et par håndklæder og snorker, for hun synes ikke det er særligt sjovt at få ordnet negle:)
Vi får klippet negle lidt længere oppe af Østergade i butikken Happy Hund og Kat, for indehaveren er bare så sød og dygtig. Ikke nok med, at Emma har nogle frygtelige negle, så er hun også bange for at få dem klippet, men det går så fint dernede.
Butikken ser ikke ud af meget, men den er faktisk rigtig lækker!
Alt i butikken er lavet af skånsomme og rene ingredienser, og det passer altså lige til en pekingeser-mave.
Idag fik vi også brugt en mindre formue, for vi skulle både have en ny shampoo og en tæge-tang. Shampoo'en kan forresten virkeligt anbefales, den er en genganger herhjemme:)
Desuden får Emma altid "lov til at vælge" noget slik, for når hun er så kræsen som hun er, så er det ret praktisk at hun kan få lov til at snuse til det først.
Idag blev det til lammepølser og okseben:)

3 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

iiih, lille Emse pigen.... Det er nu hyggeligt med regnen, meeen en våd hund er aldrig særlig skøn og have i møblerne :) Selvom de er så søde og sølle :)

Navnløs sagde ...

åååh, hvor er hun bare en darling altså :-)

MissMuffin sagde ...

Kristine, Emma er heldigvis god til at blive på håndklæderne hvis hun bliver puttet ordenligt...
Tror hun synes det er ret hyggeligt!

Debbie, hun er bar sød når hun ligger og putter:)