mandag den 11. februar 2013

Stilhed og storm...

Ja, der er nok lidt stille herinde i denne tid, for der sker en hel del for tiden, både af den gode slags og den dårlige slags. Alt det med huset fylder og giver anledning til meget stress, bekymring og skænderier. Mit frivillige arbejde i Hjerterummet tager også en del tid, for som det ser ud lige nu, så lukker vi ved udgangen af marts, med mindre nogen kommer med en stor pose penge. ØV! Så det der med at være positiv oh have overskud, det holder lidt hårdt for tiden og derfor får jeg heller ikke lavet en masse spændende mad...

Idag er også en lidt speciel dag.
Mange af jer der har læst med længe ved, at jeg ikke har haft kontakt med min biologiske far i efterhånden 5 år. Det er mit eget valg, for han var simpelthen ikke det værd.

Det er så sådan, at min far udover mig og mine 2 brødre (den lille og den store møgunge) har 3 andre børn, med to forskellige mødre. Vi kender til hinandens eksistens, men har aldrig set hinanden en helt masse, kun lidt da vi alle sammen var små.
Idag får jeg så besøg af min lillesøster på 10 år, som jeg ikke har set siden hun var en baby. Det har kostet mange overvejelser og tanker, men jeg elsker mine brødre meget højt og er sikker på, at der også godt kan blive plads til en lille lillesøster, selvom der er 16 år imellem os:) Det er trods alt heller ikke vores skyld, at tingene er, som de er!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej hvor bliver det spændene :)
Håber dit møde med din lillesøster kommer til at gå rigtig godt :)

Stod selv i en ligende situation for et år siden, hvor jeg fik kontakt med en søster jeg aldrig har mødt før. Det er i dag blevet til et rigtig godt forhold, som jeg ikke vil være foruden.

Håber du er lige så heldig :)

Hvadskalvibage/Mette sagde ...

Det lyder rigtig godt - for ja du har ret, det er ikke hendes skyld at din far er et "fjols".

Lone sagde ...

Jeg håber, at I har haft en dejlig dag sammen. Jeg er sikker på lillesøster er meget glad for storesøster, som bager vidunderlige kager, har to søde pelsdyr og bor i det dejligste dukkehus :-)

MissMuffin sagde ...

Fru Roed, vi kan sikkert også få et fint forhold, men med en aldersforskel på næsten 16 år bliver det nok aldrig til et rigtigt søster-forhold. Jeg kunne jo sån set næsten ha været hendes mor:) Men vi har en fælles historie og kan hjælpe hinanden med at forstå, det tror jeg kan være vigtigt..

Mette, det bliver aldrig vores skyld, så vi må bare prøve at få det bedste ud af det...

Lone, hende og Emma blev hvertfald hurtigt gode venner:)

Camilla sagde ...

Uh, du har godt nok meget om ørerne i øjeblikket! Det er altså noget møg med det hus! Håber dog, at du havde en god dag med din "nye" lillesøster :o)

Anonym sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.