lørdag den 16. februar 2013

Slattenhed...

Ja, så tog jeg mig lige en lille pause i et par dage. På sofaen. For denne uge har været travl, energiforladt, fyldt af bekymringer og jeg har hverken sovet nok eller spist ordenligt. Nu er der heldigvis weekend og tid til at lade op, sove ekstra meget og lave noget god mad..
Emma har desværre døjet noget med øjet og vi drypper løs med det ene og det andet og det tredje. Der er fremgang at spore, men det skulle helst begynde at blive noget bedre. Ellers er der kun den løsning at fjerne øjet og det er altså for synd for sådan en gammel dame, så... Ja, og så med alle de problemer med vores elendige ejerskifteforsikring og det gamle møghus... Suk..

I aften kommer Nicole, så vi lige kan få vendt verdenssituationen. Nå ja, og spise god mad, snoller, se film og flade ud i sofae iført natbukser. Det bliver godt!
Imorgen får vi besøg af gode venner til brunch, men så er den weekend vidst også gået.
Vaskemaskinen skal nok også lige motioneres lidt, for efter 14 dage uden vaskemaskinen er bunkerne efterhånden høje!

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Åh, hvor synes jeg bare det er synd for jer alt det bøvl med huset :o( Sådan noget fylder bare SÅ meget og dræner en fuldstændigt! Især når man burde kunne koncentrere sig om andre ting og bare nyde sit hus. Møg! Håber snart det løser sig.

Weekenden i har forude lyder til gengæld super hyggelig :o)

Tulleheidi sagde ...

Åh nej det lyder da ikke godt med lille Emma, god bedring med hende, håber det hele ender godt med øjet.

MissMuffin sagde ...

Camilla, det er så irriterende. imorgen kommer der endnu engang en taksator fra forsikringen!
Heldigvis har vi haft en god weekend og min nye vaskemaskine klarer presset uden problemer!

Tulleheidi, det håber vi også, men den ene dag ser det skidt ud og det næste ser det fint ud... Så det er svært at se, om det går fremad eller ej.. Heldigvis er hun ikke ked af det, selvom det selvfølgeligt genere lidt..