fredag den 17. januar 2014

Weekend og udsigt til ferie

I dag har været min sidste dag i praktikken og jeg har nu udsigt til små 14 dages ferie inden jeg skal tilbage på Uni.
Både lidt vemodigt og lidt dejligt:)
Vemodigt, fordi jeg virkeligt har haft en spændende og anderledes praktik, men også dejligt fordi jeg trænger til ferie og til at stresse lidt af.
Dagen i dag blev fejret med kage, sodavand og en fin gave. Tidlig hjem pga. snevejret. Rydde fortov endnu engang. Gåtur og leg i sneen med 2 fjollede hunde. Tøjvask, støvsugning og gulvvask. Kristian har ønsket sig koteletter i fad til aftensmad, men først byder eftermiddagen på en pause i sofaen med stearinlys, chokolade og et varmt tæppe.

5 kommentarer:

katten89 sagde ...

Det lyder som en skøn og tiltrængt ferie! :) rigtig god weekend til dig!

Kirsten sagde ...

Dejligt med en god og afsluttet praktik, og ikke dårligt med 14 dages ferie - men så venter der også en hård studietid igen ;-)

Så din fine gave på IG, wow, ikke dårligt ;-)

Helene sagde ...

Jeg er SÅ misundelig på det sne der! Send lige en smule til Skanderborg, vi er nogen (måske kun mig...) som virkelig gerne vil have et kæmpe bjerg af sne. :D

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Smukt foto! Rigtig god ferie.

MissMuffin sagde ...

katten89, det bliver skønt med ferie!

Kirsten, studietiden er ikke nær så hård som 37 timer i praktikken. Det er en luksus at studere, hvertfald på den ordning jeg læser under:)
Jaa, er den ikke fin?

Helene, du må få alt det du vil have. Vi skulle i løbet af i dag ende på en 20-25 cm. så jeg synes det er ved at være nok! Lidt er ok, men så meget her er simpelthen for besværligt!

Tante Sød, tak- sneen pynter på det blå hus :)