onsdag den 1. januar 2014

Styr på det nye år

 
Et nyt år kræver en ny kalender.
Jeg har ikke lige selv fået hentet en hjem nu, men det skyldes vidst mest, at jeg slet ikke kan vælge hvilken af disse smukke kalendere, der skal hænge i mit nye kontor!
Ja, jeg mangler også en god, gammeldags papirkalender til tasken, så nu må vi se hvad jeg kan finde der- jeg har en i kikkerten, men skal lige finde ud af om jeg vil ofre det den koster :)
Alle kalenderne er fundet på Etsy.com, der gemmer på virkeligt mange fine ting fra hele verden :)
 
 Smukke træer i matte, naturlige farver. Her.
 Kalender med smukke vintage-motiver. Her.
 Klassisk og enkel med fine design-stole. Her.
 Hvor er den sød- et helt år med cupcakes :) Her.
 Smuk kalender med naturlige motiver. Her.
 Lille kalender i postkortformat. Fine farver og moderne grafik. Her.
 Smuk kalender i vintage-look med kønne fugle. Her.
 Vintage Fashion Calendar. Her.
 Chanel Art. Her.
De fineste hunde. Her.
 
Bemærk, at nogle af dem kun er en fil, som du modtager og derefter selv skal printe. Smart, hvis man selv har en fotoprinter, for så sparres der en del på forsendelse osv.
Jeg har ikke en fotoprinter. Havde jeg det, så havde jeg nok valgt den fine kalender med fuglene. Nu står valget vidst mellem den med stolene eller den med de smukke damer.
Lidt afhængig af størrelsen vil jeg enten sætte dem op på et clipboard eller hænge dem på ræd og række med små klemmer på en snor. Så får man også glæde af alle siderne hele året.

2 kommentarer:

Camilla sagde ...

Sikke nogle skønne kalendere :-) jeg er desværre typen der skal have en kalender med masser af plads til at skrive på og som har alle helligdage på, så jeg kan desværre ikke købe en af disse skønheder :-(

MissMuffin sagde ...

Camilla, de er meget skønne :) Jeg har også bestilt en til tasken, hvor der er mere plads til alle de aftaler der altid ender med at være :)Den her skulle nok mest være til pynt og overblik på kontoret..