mandag den 6. januar 2014

En overhaling og lidt nyt

Min plan var, at der i juleferien skulle gøres rigtig rent herhjemme.
Her er aldrig rigtigt beskidt, men nogle gange kommer man altså til at trænge til at komme til bunds. Især i sådan et gammelt hus som det her, men masser af sprækker, revner, kanter og krummelurer, hvor støvet rigtigt kan samle sig.
Det nåede jeg ikke. Jeg fik ryddet godt op i skabe og skuffer og så blev der gjort rent i Olivia lørdag. Kun underetagen, men det er også fint nok. Næste weekend må resten have en overhaling.
Mange synes, at jeg er lidt skør, men jeg kan faktisk godt lide at gøre rent. Det er dejligt afstressende og så udretter man noget konkret og målbart. Desuden er et beskidt og rodet hjem bare heller ikke særligt hyggeligt, så det skal bare gøres og så kan jeg lige så godt få det bedste ud af det.
Alligevel går jeg ind for belønning:) Så søndag gik turen ud for at fylde køleskabet til ugen, men også for at finde lidt nyt til det rene hus :)
 Jeg fik den mellem Bellino-krukke fra Kähler af Kristian i julegave, men der var en fejl i glasuren, så den fik jeg byttet. Farverne er så lækre og passer lige ind herhjemme, så jeg skyndte mig at snuppe den lille krukke, for har hørt et rygte om at der kommer nye forårs-farver til marts.
Friske blomster har jeg næsten altid. Vores gang er kølig og her trives de fleste buketter længe, så her står der ofte en buket i vinduet.
Jeg ville egentligt have haft sprøde, hvide tulipaner, men hvide roser kan også gøre det.
 Enten hader man dem, eller så elsker man dem. Jeg kan ikke undvære duftlys, så en stage til voks kom med hjem fra Plantorama, der fører det meget fine mærke Riverdale.
I mit hjem er der altid mange planter. Jeg synes, at de lige giver det sidste hygge. Blomsterhandleren gnider sig i hænderne når jeg kommer, for jeg har desværre ikke særligt grønne fingre og bruger derfor alt for mange penge på planter! Har man mere grønne fingre end mig behøver det ikke koste alverden:)
Puderne blev støvsuget og rystet, så de var klar til selskab af min fine, nye pailletpude, som jeg har fået i julegave. Den er ikke særligt god at sidde med, men den er sååå fin i sofaen sammen med de andre puder:)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej!
Må jeg høre, hvor guldpuden er fra? Den er så fin :-)