onsdag den 5. februar 2014

Hverdag...
Hverdag igen. Efter en december og start på januar med alt for meget stress har jeg nydt 14 dages ferie.
En ferie, der primært er tilbragt hjemme i det blå hus. Men afslapning på sofaen, gode bøger, serier på Netflix, gåture med hundene, middagslure, rengøring, tøjvask og bagning.
En spændende praktik er slut og det samme er mit frivillige arbejde i Hjerterummet. Alt sammen noget, som har været spændende, men som også har suget kræfter sammen med alt det, som livet nu ellers byder på.
Nu starter hverdagen igen. Jeg kan godt lide hverdag. I hverdagen er der rutiner og livet som studerende betyder også ofte perioder med god tid. Det er ren luksus. Tid til at slappe af, til at gøre sig umage, til at være spontan, til at være sammen med Kristian eller med vennerne til at pusle herhjemme og til at bare være.
Hverdagen betyder også Uni og samvær med de søde piger. Den anden dag betød den også besøg af madklubben til god mad og snak.
I morgen betyder den udflugt til Århus med de blogger-pigerne.
Nå ja, hverdagen betyder også kedelige ting som fx tandlægebesøg i morgen og en enorm bunke tøj, som jeg burde ha strøget for længst:)


2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hyggelige hverdagsglimt, jeg holder også af dagligdagen og dens rutiner - så tanken om at være færdiguddannet til sommer, er fx lidt skræmmende :D Puha.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, jeg er færdig om et år :) Det bliver en helt anden hverdag. Jeg drømmer om et deltidsjob, men de er både sjældne som socialrådgiver, men det er vidst heller ikke fair over for Kristian, der har trukket det store, økonomiske læs mens jeg læser...