onsdag den 12. februar 2014

Kähler Spring 2014Jeg er blevet ret vild med keramik og der flytter mere og mere ind herhjemme- også uden protester fra Kristian, der især godt kan lide Kähler.
Det forstår jeg godt og jeg er også ret vild med forårsnyhederne. Modellerne er der ikke så meget nyt i, men hvor er det nogle skønne farver.
Vi bor ret neutralt og med meget få farver, for sådan kan jeg bedst lide det. Alligevel er der sneget dig lidt af de der støvede lilla, rosa og bourdoux farver ind og det klæder det hele, så det ikke er så blegt. Derfor kommer jeg nok også nød til at investere i et par tallerkner fra Mano-serien, som skal bruges som små fade, for farverne er sååå fine.
Ja, jeg ville da heller ikke blive ked af en af de små "Love Song Vaser" eller en rosa "Bellino".
Jeg må nok hellere skrive "til samlingen", for jeg har allerede den store og den lille "Love Song" vase og den mellem og den lille "Bellino":)

6 kommentarer:

Haveheksen sagde ...

Sikke nogle flotte farver.
Jeg har ikke nogen keramisk samling, men jeg har to gavekort til Bahne, så måske skulle jeg grundlægge en samling:-)
Tak for kigget

MissMuffin sagde ...

Haveheksen, jeg har efterhånden en stor samling af keramik- nyt og gammel, dyrt og billgt.
Et gavekort til Bahne kunne godt være et godt startskud på din kommende keramiksamling :) Kig på Finssdottir, de laver nogle virkeligt unikke og skønne vaser :)

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Årrh ja, mere keramik! Ikke jeg tror det falder i god jord hjemme, men det er godt nok pæne de nye farver! Meget farligt....især når Illums bolighus ligger i baghaven og byder på alverdens fristelser. Kom med et tip på selvbeherskelse, please! ;)

MissMuffin sagde ...

Louise.. Øh.. Mig? Selvbeherskelse? Du spørger den helt forkerte! Heldigvis kan Kristian godt lide det meste af vores keramik, så jeg får ikke sååå meget ballade når der kommer nyt med hjem. Noget af det er også gaver fra ham..

hulebo sagde ...

Det er superflot, men i mit hjem ville det bare ligne rod :-)
Jeg tænker tit, hvad jer, der er vildt gode til indretning og interiør gør med alle de ting, der bliver umoderne eller ikke passer ind i linjerne mere? Ryger de ud eller til genbrug, foræres væk eller....?
Jeg tænker jo, at tingene må hobe sig op :-)? (Det er altså pænt ment, håber ikke det lyder som en sur kommentar!)

MissMuffin sagde ...

hulebo, det er et rigtig godt spørgsmål :)
Jeg er meget tro mod min egen stil, så derfor er der kun få, trendbaserede ting i mit hjem og derfor ikke så vildt meget der skal skiftes ud særligt ofte. Mange af de ting jeg har nu har jeg haft i mange år.. Jeg har helt bevidst holdt mig udenom kobber, marmor osv. fordi det netop kun er noget man gider for en periode.
Engang imellem er der selvfølgeligt noget jeg bliver træt af eller ikke synes passer ind alligevel. En del sælges, resten gives væk og er der stadig noget tilbage, så ender det på genbrug. Det gælder både boliginteriør, men også bøger, tøj, køkkengrej mm.
(Ok, jeg har også en kæmpestor rodekasse ude i det ene skur med gamle lysestager, urtepotter, pyntedimser osv. Engang imellem kigger jeg i den og finder guld :) )