lørdag den 28. juni 2014

Haven ved det blå husOlivia er himmelblå. Ikke bare blå, men blå som himlen en varm og skyfri sommerdag.
Normalt er jeg meget farveforskrækket, men Olivia var kærlighed ved første blik og drømmehuset. Hvor heldig har man lov at være, at første hus får lov at være lige det man har ønsket sig?

Haveliv er lugning af bede, rydning af sne, klipning af hæk, ukrudt mellem fliserne, rive blade sammen, ture med plæneklipperen og rydning af sne.
Det er også middagslure i hængekøjen, følelsen af varme fliser mod bare fødder, mad i en solskinplet, solsorte der tager bad så vandet sprøjter, duften af smukke roser, gyldne farver og fantastiske dufte i sensommeren,mad på grillen, smukke morgener hvor alt er dækket af frost og bare et sted at falde i staver, uanset årstid.
Jeg er ikke noget stort havemenneske og jeg har utroligt lidt grønne fingre. Jeg elsker dog blomster og med tiden skulle der gerne blive en hel del af slagsen i vores lille have.Lige nu er den bare mest grøn. Har dog valgt at tage det helt roligt med planerne, i stedet for at ærges over det, som vi ikke når. Vi skal nok nå det. Engang:)
Næste mål er, at vi i løbet af denne sommer skal have lavet 2 højbede, så de er klar til næste års krydderurter og hvad jeg nu ellers får lyst til at forsøge mig med.

6 kommentarer:

Line sagde ...

En have er det, jeg savner mest ved at bo i lejlighed. Der er altså bare noget helt specielt at træde ud på det solvarme græs i bare tæer, og så ville jeg elske at have en have, hvor vores hund, Molly, kunne få lov til at løbe rundt og hygge sig :)

A + K = ♥ sagde ...

Hold op, hvor ser det bare skønt ud! Åh, jeg er så havemisundelig i disse dage, hvor så mange viser fine billeder.

- Anne

Anonym sagde ...

Det er da en smuk have I har allerede! Grønt er godt :-) Og stokroser er noget af det bedste!

loppemor sagde ...

så hyggelige en have i har :) jeg har selv været i gang med og lave højbede, der købet jeg nogen billige pallerammer og har så malet dem sort, de to jeg har lavet står mig i ca 160 kr. og glæder mig til næste år hvor jeg rigtige kan få glæde af dem :)

Bitten sagde ...

Grøn men helt fantastisk hyggelig!

MissMuffin sagde ...

Line, det er også bare luksus at have sin egen have, det giver lidt frihed på en helt anden måde. Men også mere arbejde!

Anne, det kan jeg godt forstå!

Nana, den er rigtigt fin og grøn er bestemt heller ikke dårligt. Jeg elsker bare blomster og håber på at få en masse med tiden.

loppemor, jeg kan simpelthen ikke finde pallerammer til en ordentlig pris, men nu må vi se når Kristian har ferie. Jeg vil gerne lige have til en masse krydderurter og måske lidt salat..

Bitten, tak :)