lørdag den 14. juni 2014

Svogers i Sæby- her får du et godt stykke smørrebrød

Tykke skiver af saftig rugbrød, rigelige mængder af alt det gode, drys af smagfulde krydderurter og smukt anrettet på de lækreste træfade.I pinsen var jeg på besøg hos nyåbnede "Svoger" i Sæby for at spise en bid mad og nyde solen i godt selskab med Randi og hendes store, fine mave inden lillebror kommer ud.
"Svogers" er indrettet i den gamle købmandsgaard i Sæby midtby og hvor var der hyggeligt. Havde desværre ikke mit kamera med, men der var virkeligt fint. Grove træborde, forskellige stole, masser af skilte og sjove billeder, et sofahjørne med bløde lædersofaer og en gammel radio, en hyggelig brostensbelagt gårdhave og bare masser af stemning.
Vi spiste en ordentlig omgang lækkert smørrebrød af den nyfortolkede slags og jeg skyllede ned med en iskold fadøl. Smukt anrettet, gode lokale og økologiske råvarer og god betjening til en rigtig fin pris.
Menukortet indeholdte lækkerier som føromtalte smørrebrød, "topløs" sandwich, lækre salater, små lune retter, kød og fisk, et spændende udvalg af most, gode øl og et fint udvalg af vin. Priserne er rimelige og kvaliteten god.
Næste gang (og det bliver snart) vil jeg tage min mormor med derned til et par stykker af den lækre smørrebrød, for jeg er sikker på at hun også vil synes, at det er et hit.
"Svoger" har desværre endnu ingen hjemmeside, men kan findes på facebook lige her.

8 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Tak for tippet. Tror vi skal besøge dette nye sted, når vi kommer til Sæby igen. Vi har jo familie der og elsker at gå tur i den skønne by. Vi har været rigtig glade for både Jensens og Franks fiskerestaurant. Men det er godt der kommer noget nyt. Synes ikke helt de lever op til det gode ry længere.

katten89 sagde ...

Ej hvor ser det lækkert ud! Det må jeg vist se at få afprøvet :)

A + K = ♥ sagde ...

Tak for tip, min kæreste og jeg har talt om en snarlig Sæbytur, det er så hyggeligt med en tur på havnen og få en is.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Ninna, det er nemlig en utroligt skøn by. Jeg har aldrig været rigtig glad for Franks og på Jensens synes jeg der er gået lidt for meget "turistfælde" i, hvertfald i højsæsonen. På Svogers er der ikke ret meget fisk, men meget af alt det andet og det manglede Sæby også lidt, så nu håber jeg at Svogers får lov at blive :)

katten89, det er også rigtigt lækkert mad :)

Anne, Sæbys havn er sååå skøn. Hvis I spiser hos Svogers kan i gå ned gennem den smukke gade med alle de skæve hus over for, ned rundt havnen og få en is og så tilbage langs åen. En rigtig smuk tur, som vi også gik den dag- inkl. is, selvom maven protesterede :)

Camilla sagde ...

Uh, det lyder lækkert! Det tror jeg bestemt må prøves en dag :-)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det synes jeg at I skulle- mener også at der var en ganske anstændig børnemenu- ellers må vi efterlade mænd og børn hjemme og tage på dametur :)

Inge sagde ...

Tak for inspirationen - jeg var der til frokost i søndags med min mand. Fantastisk dejlig oplevelse - vi kommer bestemt igen :-)

Malene sagde ...

Et alternativ kunne være restaurant KatFizk i Frederikshavn Marina - specielt hvis man er glad for frisk fisk og kan lide maritim stemning meget tæt på bolværket.. Men der er også mange andre retter end fisk på menukortet.