tirsdag den 24. juni 2014

Skt.Hans 2014

Et billedtungt indlæg, men jeg deltog i den fineste Skt.Hans i går hos Lises forældre.
Ude på landet, lidt nord for Frederikshavn og tæt med stranden bor Lises forældre i det fineste hus omgivet af marker og skov.
Hvert år samles familie og venner til Skt.Hans. Borde og stole sættes op i teltet og under det store kastanjetræs skygge. Alle medbringer selv mad og der tændes op i grillen.
Bagefter er der tid til snak, fælles-sjipning, jordbærspisning, boldspil og bare at være i godt selskab pakket ind i tykke trøjer når solen begynder at svinde.
Der tændes et ordenligt bål med tilhørende heks og en smuk aften i går med flot solnedgang, gyldne marker og blå himmel er det virkeligt et smukt syn.
Guitaren hives frem og der synges midsommervise og et par andre sange fra salmebogen inden der er tid til æbleskiver og popcorn.
Skt.Hans i Bratten er altså bare noget særligt :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en skøn tradition. Der er også noget særligt godt ved Bratten, og jeg nyder det hver gang vi låner mine svigerforældres sommerhus deroppe. Det plejer at være en uge med afslapning, skagentur, jordbærplukning hos Vasen og lidt shopping i Frederikshavn. Åh lad det snart blive sommerferie! :-)
Kh Helle

MissMuffin sagde ...

Helle, det er en virkeligt fin tradition som alle deltager i med stor begejstring.
Jeg elsker østkysten og de gode strande og det klare, rolige vand, så jeg kan godt forstå at du er fan:)

Unknown sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.