mandag den 20. juli 2015

SommerferieVejret var ikke til badetøj og vandplaskeri, men en frisk gåtur ved stranden blev det til efter jeg havde spist en stor, friskfanget rødspætte med nye kartofler og persillesovs. UHM, den er min sommer-favorit :)

Vi har sommerferie lige nu. Vi holder sommerferie hjemme i Danmark, for selvom sommervejret måske ikke viser sig fra sin bedste side, så elsker vi den danske sommer. Til vinter tager vi i stedet på en lille tur for et afbræk i hverdagen.
Dagene går med ikke at lave alt for meget. Vi har nusset både inde og i haven. Sovet rigtigt meget til middag og spist enorme mængder is, slik, jordbær med fløde og koldskål. I ferien er det tilladt- også med flere is om dagen :)
Jeg har været i Zulu Sommerbio, til Grøn Koncert og vi har været en tur i smukke, smukke Lønstrup, hvor billederne også er fra.
I denne uge kommer Kristians søster på besøg fra København og så går turen nok til Lønstrup igen og til Skagen, for vi ved, at det er lige noget for hende at se.
Vi skal også i Zoo med en flok venner og deres børn og jeg har et par kaffedates. Lige en sommerferie efter mit hoved, hvor der er masser af tid til at lave ingenting, læse bøger, nusse herhjemme, tage på ture i de fine badebyer, spise langsom morgenmad og samtidig være sammen med alle de skønne mennesker i vores liv til store og små begivenheder.5 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Det lyder som en skøn sommerferie! Jeg håber at du også kommer til at nyde resten af ferien, med dine rare planer.
Vi holder også ferie hjemme i Danmark. Mine forældre har et skønt sommerhus på Thy, uden for turistområderne, og det har ligesom ikke været sommer uden at vi har været der. ;o)
Vi er ikke så meget til at rejse rundt, og Danmark har enormt meget at byde på hvis man gider undersøge og udforske lidt.

Lise sagde ...

Sommerferie i Danmark er tit undervurderet. Jeg elsker at rejse, men at holde ferie hjemme kan nu også være noget ganske særligt :) Tror også jeg vil et smut forbi Lønstrup snart:)

MissMuffin sagde ...

Charlotte, vi vil gerne til at rejse noget mere, men da jeg kun har to ugers ferie hele det her år(faktisk i halvandet år)pga. jeg er nyuddannet, så orker jeg ikke at skulle rejse en masse også. Det er godt med en lille pause herhjemme..
Sommerhus er også en af mine sommerferie-favoritter!

Lise, det kan det nemlig være- især hvis sommeren var lidt mere stabil i år. Jeg skal heldigvis også til Lønstrup snart igen. ja, måske allerede i den her uge, for Kristians søster kommer på besøg og den by er lige noget for hendes smag. Ja, og så skal jeg også på loppetur i den retning snart :)

Linda sagde ...

Beautiful photos!!! Warm greetings from Montreal, Canada! :)

MissMuffin sagde ...

Thanks for visiting Linda ! This place is one of Denmark's most beautiful :)