tirsdag den 13. oktober 2015

Jeg sælger ud..

Jeg sælger ud af nogle af alle mine ting- bla. mine dejlige vitrineskabe, som jeg desværre ikke får plads til.

Fra midt november får jeg for første gang adresse syd for fjorden.
Jeg har fået lejlighed i Aalborg midtby. En helt anden stil end smukke Olivia, for konkurrencen om lejlighederne er vild og jeg valgte at gå lidt på kompromis. Havde forestillet mig en gammel lejlighed, men i stedet bliver det i et byggeri fra 90'erne, der ikke har den samme charme. Til gengæld har den de lækreste store vinduer med et smukt lysindfald, dybe vindueskarme og en fin udsigt lige inde midt i byen. Og elevator, opvarmet depotrum, festlokale, stort fællesvaskeri og aflåste opgange/svalegange. Lige i det område, som jeg gerne ville bo i.
Især vinduerne er et hit med de store vindueskarme- der skal jeg nok komme til at tilbringe noget tid med kaffe, bøger og bare at kigge på udsigten.

Selvom den er næsten 80 kvm, så er der ikke plads til ret mange af mine møbler, da der er skråvægge og vi i Olivia har valgt store, solide møbler. Så jeg sælger ud af mine ting- se fanen i toppen- den vil løbende blive opdateret.
De næste uger skal jeg så i gang med at sortere kraftig ud i resten af mine ting, for jeg kan ikke have andet end det halve med. Især mit køkkengrej og kogebøger skal sorteres., for mit nye køkken er ikke så stort.
Og så skal jeg ud at have ny sofa og nyt spisebord, for det vi har nu er alt for stort.
Det er jo mega svært at finde et pænt spisebord (helst kvadratisk) med en pæn bordplade, når det skal være med mulighed for plader eller udtræk. Ønsker mig en i noget lækkert træ med hollandsk udtræk/alm. udtræk, men det findes ikke rigtigt. Så jeg lurer på det her. Andre gode forslag?

7 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Lige det spisebord er perfekt.

Jeg har det. har haft det i mange år, i en micro lejlighed hvor det næsten var stuens centrum, som køkkenbord i mit gigantiske landkøkken da jeg flyttede sidst og nu er det mit daglige bord, der hvor de fleste måltider indtages.

Det har fået voksdug på for det er blevet slidt, men funktionen ja den holder. Solidt er det også. De varmeste anbefalinger herfra.

Anonym sagde ...

Tillykke med salget af Olivia. Når det nu ikke kan være anderledes, så er det godt, at I har fået solgt huset, så I kan komme videre. Jeg er sikker på, at du nok skal give lejligheden dit helt eget præg, så den bliver hyggelig ligesom Olivia er. Måske er det i virkeligheden godt for dig og dit nye liv, at stilen er anderledes, selvom det måske ikke er det, du havde drømt om. Du ønskes i hvert fald alt godt fremover.
Mvh. Hanne

Chilli sagde ...

Hej. Vil du sælge din colakasse?
Mvh Tina

Karina Viki sagde ...

Det bord er så fint - min veninde har det og har fungeret super i hendes små fine lejligheder ;)

MissMuffin sagde ...

Garn, hund og kat, tak for anbefalingen!
Jeg tror jeg får en tømrer/snedker til at lave en topplade, der kan lægges ned over bordet når det ikke er slået ud. Jeg elsker nemlig bordplader i træ :)

Hanne, tak :)
Ja, det er rigtigt dejligt og køberne er et ungt par der bare elsker huset og stilen, så jeg har det godt med at overlade det til dem.
Den nye lejlighed skal nok blive fin. Vigtigst er, at den ligger lige i det kvarter jeg drømte om og så følte jeg mig godt tilpas der.

Chilli, desværre ikke. Det er Kristians- men Reuse i Danmarksgade i Aalborg har dem ind imellem.

Karina, tak! Det kan ikke være anderledes så. Det har nemlig den perfekte størrelse :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det er godt nok synd for dig, du skal slippe dit smukke drømmehus, men ja sådan er det her menbeskeliv jo bare. Jeg kan ikke lade være med at tænke på dine elskede dyr? Ksn du have dem med i din nye lejlighed? Åh, ved hvor svært det må være. Alt det bedste til dig

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, det gør hvertfald lidt ondt, men de nye ejere var på besøg i går og er lige så vilde med det som vi er. Det lettede lidt at det var så søde nogle mennesker der skal bo her når jeg nu ikke skal..
Hønsene bliver i haven, for dem ville de gerne have med. Frede skal på landet og bo og Dolly flytter med Kristian. Jeg skal bo inde midt i Aalborg og selvom jeg gerne må have dyr, så vil Dolly ikke trives med al den postyr. Kristian skal bo i en mindre by uden for Aalborg, så der vil hun trives bedre. Så hjælper jeg til gengæld med at passe hende når der er behov. Så alle dyr er sikret med den bedste løsning- men det bliver da lidt mærkeligt at skulle bo helt alene uden dyr. Det har jeg ikke gjort i 9 år!