søndag den 18. oktober 2015

BoligdrømmeNu hvor jeg endeligt ved hvor jeg skal bo er drømmene i gang :)
Jeg drømmer virkeligt om den fine, rosa sofa, men jeg ved, at jeg bliver træt af den, så valget falder på denne sofa fra Ikea i stedet.
Tæppet har jeg allerede købt :) Ja, og så har jeg købt et fint sofabord på bagagerumsmarked og kedelige ting som bestik, en støvsuger og sengetøj..
Jeg skal desværre selv have komfur og køleskab med, så det er temmelig kedelige penge at skulle bruge, når jeg hellere ville købe en ny lampe.
Jeg har bestilt en ny seng og når målene kommer fra Boligselskabet skal jeg have bestilt de hårde hvidevarer.
Det virker som et fuldstændig uoverskueligt projekt at begynde at pakke alt vores skrammel i Olivia ned, så der tager jeg stadig tilløb. I dag fik jeg ryddet godt ud- bla. i mine kogebøger- så jeg regner med at leje en reol hos Guld og Rod.
Jeg har allerede fået solgt godt ud i nogle af vores ting og nu mangler sofaen bare at blive solgt. Så er de af de møbler, der ikke skal med os videre, også blevet solgt.


3 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det er superflot du allerede er så meget videre mentalt - men ja, det hjælper jo helt sikkert meget, når du nu kender din nye lejlighed. Ihh, den er da så fed den rosa sofa, den ville jeg da slet ikke blive træt af :-)

Anonym sagde ...

Hvor er det en god idé at lave sådan et mood-board :o)
Endnu en gang må jeg komplimentere din smag, som er feminin, men ikke bliver alt for "tutte-nuttet", da du blander det meget feminine med ting, der er mere industrielle.
Mht. sofaen - Er du sikker på, at du bliver træt af den lyserøde, for den passer da så godt til de andre ting, du har vist i indlægget.
Mvh. Hanne

MissMuffin sagde ...

Tante sød, det kommer til at gøre ondt er jeg sikker på, men lige nu er jeg okay med det hele. Jeg er jo bare lidt farveforskrækket, så jeg frygter lidt at den vil blive for meget. Men den er fin og man sidder godt i den :)

Hanne, det gør jeg tit. Så mon ikke I får nogle flere at se :)
Tak for ros. jeg kan godt lidt alle de fimsede ting, men de bliver altså bare bedst i selskab med kontraster. Jeg er desværre bange for, at jeg gør. For jeg bliver let stresset af for mange farver. Så er det nemmere med lidt puder og nips, der r noget billigere at skifte ud..