lørdag den 2. januar 2016

Godt Nytår!

Når Føtex har 25% på al økologi slår jeg til! Udover det her lille udvalg købte jeg også æg, smør, kød, frosne bær og grøntsager, mel osv. Lageret er fyldt og mit lille køleskab bristefærdigt!

Godt Nytår.
Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Min Nytårsaften var meget stille og roligt, for jeg har følt mig lidt slidt ovenpå alt det her med hussalg, flytning, arbejde, ingen ferie, jul osv. Nu har jeg haft nogle fridage til at lave ikke ret meget i og det har været SKØNT!

Jeg vil ikke bruge en masse tid på at se tilbage eller på at lave en masse nytårsforsætter.
Ej, jeg har faktisk to, men det handler mere om praktikske forhold end om at vi lige rammer nytåret. Det ene er, at jeg skal i gang med at træne igen og først nu er der ro og plads til den slags. Heldigvis træner jeg 2 timer om ugen med mit arbejde, så jeg får rørt mig lidt, men ikke helt nok i forhold til hvor lidt fysisk aktiv jeg ellers er.
Det andet er, at jeg skal i gang med at lave ordenligt mad igen. De sidste mange måneder har jeg godt nok spist alt for mange madder, omeletter og pasta&kødsauce!
Sig endeligt til hvis I ligger inde med en god opskrift, en spændende madblog/hjemmeside, en ynglings-kogenbog eller noget, der måske kan give mig lidt inspiration i køkkenet. Dagen i dag er brugt på at købe stort ind, lave verdens bedste banan-granola og prøve en ny opskrift på suppe, som dukker op herinde en af dagene..

Bloggen vil jeg ikke love, at der kommer mere gang i end der er nu. Jeg har da overvejet, om jeg skal lukke og slukke, men der er jeg ikke endnu. Jeg synes stadig det er en hyggelig tidrøver og det er tiden, der driller mig, ikke lysten til at blogge. Så engang imellem kigger jeg ind og sådan må det blive. Huske I at følge mig på Instagram? Ikke fordi der sker en masse der, men der sker også lidt :)

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Rigtig godt nytår, frøken Muffin :-)

Jeg håber, du får et bedre og roligere 2016 end det år, vi netop har forladt. Og så krydser jeg fingre for, at du stadig pipper lidt her på bloggen i ny og næ - elsker at følge med :-)

MissMuffin sagde ...

Rigtigt godt nytår Piske :)
Det krydser jeg også fingre for- og for at jeg får tid til nogle af alle de lækre opskrifter jeg har gemt inde fra dig :)