tirsdag den 8. november 2016

Spinat- og bananmuffins

De små grønne hapsere her er nemme at have liggende i fryser eller køleskab, lige til at tage med på farten eller i madpakken for et lille sødt indslag.

Normalt er jeg ikke fan af sunde kager. Det har altså ikke noget med kage at gøre hvis der ikke er mel, smør, sukker og den slags gode sager i.
Så jeg vil hellere betegne de her muffins som en slags sød snack fyldt med gode ting. Sådan bruger jeg dem også, så jeg lige kan få en lille snack om eftermiddagen når jeg kommer hjem. Fx sammen med et stykke frugt, lidt ost eller nogle nødder.
Opskriften er fra den amerikanske Joy.Food.Sunshine. Jeg har sjusset mig lidt frem til målene, men det fungerede fint og de blev saftige og faste.

Spinat og bananmuffins (ca. 16 stk.)
5 dl. havregryn
½ dl. hørfrø
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
et nip salt
1 tsk. stødt kanel
1 dl. kokossukker
1 dl. mandelmælk
4 håndfulde babyspinat
2 spsk. kokosolie
2 meget modne bananer
2 æg
2 tsk. vaniljepulver

Blend havregryn og hørfrø i en foodprocessor til havregrynene er som mel.
Kom det i en skål og tilsæt bagepulver, natron, kanel, kokossukker og salt.
Kom mandelmælk og spinat i foodprocessoren og blend til det er helt uden klumper. Tilsæt bananer og kokosolie og blend til der ingen klumper er.
Tilsæt æg og vanilje og blend til det netop er jævnt.
Hæld blandingen over de tørre ingredienser og vend det sammen til der ikke er nogle klumper.
Smør en muffinplade og fyld dej 2/3 i hvert hul.
Bag ved 190 grader i 20-25 min. De skal føles faste og svampede når du trykker på dem.
Lad dem køle lidt af i formen inden de vendes ud til afkølingen på en bagerist.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Obat
Herbal
Manjur
Ampuh
Alami

Linda Nooitgedagt sagde ...

Besøg dette websted som er også det største danske kasino

obar herbal manjur alami sagde ...

Obat Penyakit Herpes
Obat Penyakit Herpes Alami
Obat Penyakit Herpes Herbal
Obat Penyakit Herpes Ampuh
Obat Penyakit Herpes Manjur
Obat Penyakit Herpes Salep

nira shalom sagde ...

Hej, mit navn er Nira. Jeg var i et forhold med Anderson i årevis, men han slog op med mig. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var forgæves. Jeg ville virkelig gerne have ham tilbage på grund af den kærlighed, jeg har til ham. Jeg tryglede ham med alt, gav løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til min ven, og hun foreslog, at jeg kontaktede en trylleformular, som kunne hjælpe mig med at besværge ham for at bringe ham tilbage. Selvom jeg aldrig troede på besværgelser, havde jeg intet andet valg end at prøve det. Så jeg sendte en e-mail til besværgelsen, og han forsikrede mig om, at alt ville være i orden om tre dage, og min eks ville vende tilbage til mig. Overraskende nok skete det på andendagen omkring klokken 16.00. Min eks ringede til mig, undskyldte alt og sagde, at han ville have mig tilbage, fordi han elskede mig så højt. Jeg var så glad og gik tilbage til ham. Vi begyndte at bo lykkeligt sammen igen. Jeg lovede alle, jeg kender, som har et forholdsproblem, at jeg ville henvise dem til den ene sande og magtfulde trylleformular, der hjalp mig med mit problem. Hvis du har brug for hans hjælp, kan du sende en e-mail til ham på babawalewiseman01@gmail.com. Han tilbyder forskellige typer besværgelser, herunder kærlighedsbesværgelser, tabt kærlighedsformularer, skilsmissebesværgelser, ægteskabsbesværgelser, bindende besværgelser, bryde besværgelser, forvisning af en elsket en fra fortiden, forfremmelsesbesværgelser, tilfredsstillelsesbesværgelser og kur mod enhver sygdom, du lider af. Kontakt ham for en varig løsning på ethvert problem, du måtte have.via babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551