mandag den 5. oktober 2009

Kastanje-krans..

Her er den så, den omtalte kastanje-krans.
Selvom jeg fik det tykkeste ståltråd hobbybutikken havde og selvom jeg lagde det dobbelt, så har det lidt svært ved at holde kransens form, som skulle være et smukt hjerte.
I stedet for at lukke enden sammen ved at presse dem igennem den sidste kastanje, har jeg snoet dem sammen og gemt dem lidt bagved.
Kastanjerne vil med tiden skrumpe lidt og blive noget lettere, så jeg håber på at kunne presse kransen lidt mere i form i takt med at den tørrer.
Den kommer lige en uges tid ned i fyr-rummet og så må jeg se om den er, som jeg vil have den, ellers går det også nok:)
Herhjemme ligger der kastanjer i glas og potter, de er så fine og dekorative. Et par pyntegræskar skal vidst også finde vej ind i stuen og jeg har købt en del nye planter. Så nu er "hulen" klar til vi går i vinter-hi:)

6 kommentarer:

MissT sagde ...

Håber det er okay jeg skriver her, men når jeg kommer ind på din side skriver den at jeg har markeret din blog med anstødende indhold... Det har jeg ikke, men kan ikke fjerne det... Kan du se om jeg har gjort det???

MissTulle

MissMuffin sagde ...

Hej Miss Tulle..

Hmm... Det har jeg aldrig hørt før og jeg kan ikke se spor efter dig nogen steder, så gad vide hvad det er for noget du har fået dig rodet ud i:)

MissMuffin

Mette Lykke sagde ...

Din krans er meget smuk, du kan bruge bonsai ståltråd, det er meget tykt og nemt at forme..
Det er det man bruge til at forme grenene med på de små japanske træer..til det hyben hjerte jeg have lavet,anvendte jeg det.. Og det super nemt at arbejde med og holder formen...Frisk som tør..

MissMuffin sagde ...

Tak for tippet Mette. Hvor køber man sån noget henne, hos en blomsterforretning?
Jeg har nemlig samlet så mange kastanjer at jeg sagtens kan lave en mere..

Lone sagde ...

Jeg kan huske, at jeg tidligere har haft problemer med ståltråden, når jeg har pyntet med appelsinskaller, små æbler mv. Det holder ikke faconen.
I går var jeg i Panduro, hvor jeg købte noget forzinket jerntråd. Det er tykt, så jeg håber, det kan holde.
Friske kastanjer er tunge, men man vil jo gerne have dem op at hænge, mens de er smukt blanke.

Jeg syntes dit kastanjehjerte er smukt. Du kan jo altid "ommøblere", når de er skrumpet. Jeg kan se i indlægget herover, at du har indsamlet ekstra kastanjer, så du har flere at supplere med :-)

MissMuffin sagde ...

Det var nok sån noget jeg sku ha haft fat i Lone, men nu tror jeg bar den får lov at blive som den nu er og måske jeg laver en krans mere til at have indendøre, hvis min blomsterhandler ellers vil sælge mig noget bonsai-tråd som Mette Lykke foreslår.

Jeg er spændt på at se din:)