søndag den 31. oktober 2010

Sengetid...

Puuuh, kan godt mærke, at jeg er vandt til at side på min flade hver dag, for mine ben er noget smadrede nu og meget taknemmelige for, at være landet i den gode stol.
Kristian havde endda en rigtig lækker overraskelse til mig, da jeg kom hjem: nye dyner!
Tykke, fede, lækre dyner med moskusandefjer fra Flora Danica.
Åh, som jeg glæder mig til at komme i seng:) Vi har længe snakket om, at vi trænger til nye dyner, men jeg holdt på, at vi skulle afvente januarudsalget, men Kristian kunne ikke stå for dette tilbud.
Dynerne var sat ned fra 2.650 kr. til 1.000, men jeg synes også det er mange penge:) Når man så tænker på, at man bruger dem hver dag og de gerne skulle holde nogle år, så er det jo ikke så galt alligvel.

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Uhhh, de ser gode ud. Dyner kan det altså godt betale sig at ofre penge på - jeg ville ikke undvære min gåsedunsdyne for noget i hele verdenen. Jeg kan godt forstå du glæder dig til sengetid:-)

MissMuffin sagde ...

LaTascha, det har du nok ret i, men når man nu har nogle dyner, så står man ikke lige og mangler og så er 2.000 kr for 2 dyner altså mange penge. Kristian havde vidst været så smart og økonomisk som han nu er, at han havde sat penge til side, så det ender ikke i havregryn for resten af måneden:)

Pernille sagde ...

Bedre dyne fås ikke! Vi har givet fuld pris for vores og det er de bestemt værd. Glæd dig til du skal sove, de er skønne! :o)

MissMuffin sagde ...

Puttenings, det lyder bar godt! Nu glæder vi os endnu mere:)

Garn, hund & kat sagde ...

Gode dyner er en nødvendighed å glæd dig til sovetid og tak for på mindelsen om at det var tid til en ny madplan

MissMuffin sagde ...

Ja, det er det! Vores er heller ikke så gode længere, de er for kolde om vinteren- men det er løst nu:)
Madplaner skal der til, det er noget nemmere!