onsdag den 20. oktober 2010

At sove...

Jeg så den her søde lille ting på en anden blog- tror det var hos Anja - og hvor passer den dog godt:)

                   ------------------------------------------------------------------------------


Fosterstilling: Den mest almindelige måde at sove på. 41 procent – fortrinsvis kvinder – sover på denne måde. Personer, der sover i fosterstilling, er ofte følsomme personer, som hvor hårde de end måtte syne udadtil, er bløde som smør inderst inde.

Stokkestilling (strakt, på siden og med hænderne langs kroppen): 15 procent af alle sover i denne stilling. Personerne beskrives som sociale mennesker, som foretrækker at være en del af en gruppe..

På siden med hænderne frem for dig: 13 procent sover på denne måde. Der er tale om meget åbne personer, der dog kan være en smule kyniske og mistænksomme.


Soldaterpositionen (på ryggen med hænderne ned langs siden): Otte procent sover på denne måde og der er generelt tale om meget private og reserverede mennesker. De gør ofte ikke det store væsen af sig, men stiller høje krav til både dem selv og andre.

Frit fald-positionen (på maven med hænderne oppe): Syv procent sover på denne måde. Der er tale om udpræget selskabelige mennesker – ofte en smule skøre (på den gode måde, altså)


Søstjernen (på ryggen med hænderne oppe): Fem procent sover på denne måde. Der er tale om mennesker der har let ved at få gode venner og som altid træder til når andre har brug for hjælp.

                   ------------------------------------------------------------------------------
Jeg sover i fosterstilling, men er sikker på, at jeg er lidt sejere end teksten siger:)
Det er fx. umuligt at stjæle min dyne, for jeg holder krampeagtigt fast i den med arme og ben, selv når jeg sover ganske tungt.
Det kan tilføjes, at jeg sover bedst på min venstre side og Kristian bedst på hans højre side, så jeg skal plage rigtig meget få at få ham til at sove i ske:)

Kristian sover på siden, som beskrevet i nummer 3.
Det passer faktisk også ret godt på ham, men han er nu ikke særligt kynisk, nærmere blød som smør:)

Hvordan sover du?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hihi, ja den er bare rigtig sød :) Jeg er også selv en der ligger og krammer min dyne så den ikke er til at få fra mig!

Anja sagde ...

Hov, så glemte jeg lige at skrive mit navn. Haha

MissMuffin sagde ...

Anja, det er heller aldrig til at vide om der kommer nogen og tar den:)
Jeg kan faktisk helt have ondt i hænderne når jeg vågner fordi jeg har for godt fast, men det er mest når jeg er lidt stresset...

Anonym sagde ...

Haha :D Man må jo passe på sig selv ik ;-)

Anja sagde ...

Og nu gjorde jeg det igen. Haha