torsdag den 28. oktober 2010

"Brødbanken"

Har du hørt om Nationalmuseets Brødbank?
Jeg fik en sød mail  fra Signe fra Nationalmuseet, hvor hun bla skriver:

"Den 20.10.2010 åbner Brødbanken for offentligheden.
Brødbanken er en blog, hvis formål er at formidle og indsamle viden om brød i Norden og det liv, der er æltet ind i brødet – både historisk og i dag. Med Brødbanken, der er Nationalmuseets nyeste tiltag indenfor samtidsdokumentation, ønsker vi at nå bredere målgrupper. Samtidig ønsker vi i højere grad at gå i dialog med de besøgende og lade dem invitere os indenfor i deres verden og hverdag med brød"

Jeg er jo vild med at bage og er blevet inviteret til at bidrage med opskrifter og indlæg på deres blog, hvilket jeg jo selvfølgeligt gerne vil.
Alle kan være med på bloggen, hvor der er mulighed for at uploade billeder, opskrifter, bagetips og måske komme med en fortælling om et godt brød-minde.
På den måde vil "Brødbanken" med tiden blive en stor database med viden, historie og opskrifter om råd, som vi allesammen kan få glæde af.
Så har du et god historie om brød, en opskrift at dele eller bar mangler inspiration til dit næste brød, så kig forbi Brødbanken.

2 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Den mail fik jeg også :-) Det er et virkeligt initiativ. Nu er jeg ikke den store bager, så det bliver et brødminde jeg deltager med.

Det der brød med druerne ser altså virkelig lækkert ud :-)

MissMuffin sagde ...

Jeg er jo vild med at bage, så jeg håber at bidrage med en opskrift eller 2 dertil i næste uge- men et brødminde har jeg allerede lagt derind:)

Det er et slags foccacia med blå druer- opskriften findes uder "Brød og boller" og er ikke svært at lave:)