tirsdag den 1. marts 2011

Magnolias Vanilla Vanilla Cupcakes

Her er så de cupcakes, som jeg bagte til kollegaerne i forbindelse med min afslutning.
Opskriften er fra min nye kogebog "Magnolia Bakery", men oversættelsen har jeg været så heldig at finde inde hos smukke Emily, der fornyligt bagte de samme.
Se også hendes fine lille video om hvordan man kommer icing på en cupcake lige her.
Jeg beklager de lidt uskarpe billeder, men mit kamera var ret utilfreds med det dårlige lys, så farverne er heller ikke helt så klare, som de er i virkeligheden.
Der er grøn, pink og blå og med al den krymmel, så ligende mit køkken noget der havde været raseret af en børnehave:)
Gode blev de, svampede, tunge på den gode måde og med en mild vaniljesmag.
Smørcremen er virkeligt sød, men sån er den slags jo:)


Magnolias Vanilla Vanilla Cupcakes (24 stk.)
6 ½ dl. mel
2 tsk. bagepulver
225 g. blødt smør
4, 7 dl. sukker
4 æg
2, 3 dl mælk
1 tsk. vaniljeessens


Vanilla Buttercream:
225 g. blødt smør

1,4 - 1,8 l flormelis (jeg brugte kun 1 l)
1,2 dl. mælk
2 tsk. vaniljeessens


Bland mel og bagepulver.
Rør vaniljeessensen sammen med mælken.
Pisk smør og sukker godt sammen i en stor skål, til det er lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert æg.
Tilsæt 1/3 af melet og 1/3 af mælken og pisk det godt sammen. Fortæst, til der ikke er mere mel og mælk.

Pisk kun, så dejen netop er ensartet.
Kom muffinsforme i en muffinplade og fyld forsigtigt formene 2/3 op med dej.
Bag dem ved 180 grader i 20-25 min. til de er gyldne og faste.

Lad dem hvile ca. 15 min i muffinpladen og tag dem så op, så de kan afkøle helt inden at smørcremen kommes på.
Vanilla Buttercream: Kom smørret, mælk og vaniljeessens op i en skål og pisk det godt sammen med halvdelen af flormelissen.
Tilsæt herefter resten af flormelissen lidt af gangen og pisk godt imellem hver, indtil icingen er tyk og fast.
Del den i de ønskede portioner og pisk et par dråber frugtfarve i hver.
Kom smørcremen på de HELT afkølede kager og gå amok i krymmel og glimmer:)








11 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

åhr de er flotte :) og med masser af krymmel!

MissMuffin sagde ...

Masser af krymmel Line, ligesom der bar skal være:)

Kirsten sagde ...

De er bare så flotte, uhm!!

MissMuffin sagde ...

Kirsten, de smager også rigtig godt:)

D sagde ...

Delicious! Mmh ...

/Ditte.

http://designedbygrant.blogspot.com/

Sofia og hendes familie sagde ...

Hvor er de fine, føler mig meget inspiereret til at lave nogen selv - snarest!

Marie sagde ...

Waaaauuuw på Jyllands "Agnes Cupcakes." :-)

MissMuffin sagde ...

Ditte, super lækre:)

Mis Fruity, det syns jeg at du skal gøre, for det er ikke spor svært- kun lidt tidskrævende:)

Miss Crea, det tager jeg som et stort kompliment selvom jeg aldrig har prøåvet Agnes Cupcakes- men gode ser de ud:)

anni sagde ...

tak for billederne! de er sörme blevet flotte! ha' en go' fridag!

Miss A sagde ...

Hej MissMuffin.

Smukke, fine, søde og flotte cupcakes :) Jeg kan godt forstå, hvis de fandt i kollegaernes smag..

De bedste hilsner fra Anita
http://livogmad.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Det var så lidt Anni:)
Jeg synes også, at de er blevet rigtig fine!

Miss A, jeg tror bestemt også, at de synes godt om dem:)