mandag den 4. april 2011

Marts husholdningsbudget

Hmm... Måske er 2.500 bar ikke nok til et luksusdyr som mig?!
Denne måned har vi brugt 2.737,3 kr. på mad og husholdningsartikler + ca. 420 kr. på andre ting som blomster, et kabel til vores fjernsyn, lidt boliggrej og magasiner.
I de 2.737,3 kr. er også, at vi har indkøbt foder til Emma denne måned, udlagt depositum til Skagenfood på 200 kr. + første fiskepakke på 72 kr. og så har jeg købt en del specialiteter.
Bla. har jeg købt 4 pakker mel a´ 1,5 kg. til ca. 115 kr:)
Nu håber jeg ikke, at det var nogen, der besvimede, haha..
Desuden har jeg købt en del friske krydderurter, ret meget ost på torvet og så har jeg de sidste 14 dage nok spist 1 bakke udenlandske jordbær hver anden dag. Ups:)

Jeg er faktisk overrasket over, at det ikke er værre, for vi har virkeligt levet godt...
Masser af økologi, masser af rødt kød, bagerbrød, fisk fra fiskemanden, ost fra torvet, lageret af specialøl og vin er udvidet, fryseren er fyldt med frugt og bær til smoothies og så har vi handlet næsten alt i Føtex.
Pga. travle uger har vi haft svært ved at overholde madplanerne.

Poser har vi købt 7 af, så det går fremad med at undgå dem på bonnerne!
Vores goodiebags fra Madbloggertræffet var nogle fine store poser fra Santa Maria og de ligger nu fast i bilen, selvom Kristian synes, at det er vildt pinligt og mormor-agtigt at jeg slæber rundt på dem.
I min taske er der et stofnet, så jeg li har det når jeg henter nogle enkelte ting på vej hjem fra arbejde.
Det virker!
April måned skal vi bare spare!
Pga. det nye arbejde har jeg kun fået ½ månedsløn, da lønningsperioden er anderledes end det gamle job.
Derfor er der ikke helt så mange penge at rutte med og de skal altså bruges på sjovere ting end rugbrød og toiletpapir:)
Det blir dog en udfordring med påsken og min fødselsdag, men det skal nok gå alligevel, for vi har samtidig nogle travle uger med få dage, hvor vi kan spise sammen.
Det må blive rugbrød de dage Kristian spiller fodbold eller rester fra fryseren og så lidt mindre luksus de andre dage:)
Ja, og så kan jeg nok heller ikke komme uden om, at der er masser af ting at ta af i mine skabe, som kunne trænge til at blive brugt.

11 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg synes nu stadig, at det er godt klaret - men nu får du lige prikket til min samvittighed, for efter en fed ferie venter nu en tid, hvor der bør spares - og hvor gode tilbud skal jagtes i endnu højere grad :-D

mostergrydelap sagde ...

Det lyder næsten som var det hos os!! Her er madbudgettet godt nok også blevet sprængt i marts måned. Vi har levet alt for godt, både herhjemme men også spist ude lidt for mange gange - ups. Men ja, nu er en ny måned begyndt. Jeg har fundet de opskrifter jeg skal bruge i denne uge og har forsøgt kun at handle ind efter det!!

Krydser fingre for at vi kan holde budgettet i april:-)

Sofia og hendes familie sagde ...

Ihh det er altså også svært at holde et madbudget, når man nu er lad for mad, og glad for at lave mad!
Jeg har ikke rigtig taget mig sammen til at tælle sammen hvad vi brugte i marts. Budgettet hedder 2600, men jeg har stærkt på fornemmelsen at det ligger over 3000 kr.
Hvor blev de penge af. Ja det får jeg jo selvfølgelig svaret på når jeg ser bonnerne igennem.

Maiken sagde ...

har fulgt lidt med i dit budget regning, og jeg synes jo det er fantastisk! Vi er også to herhjemme, men jeg skal være rigtig god hvis jeg kan holde den under 3500!!! Jeg er nok også et luksus dyr og lidt for god til at impulskøbe... men kan godt se at der nærmest går lidt sport i at spare :)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg kender bar så mange ande par i min omgangkreds, der bruger væsentligt mindre, så jeg føler mig lid som en lille gris..
En god ferie skal der også være plads til, så ville jeg også gerne spare lidt!

mostergrydelap, herhjemme er cafe- og restaurantbesøg ikke med i madbudgettet, for det hører under fornøjelser.
Kom det med for marts ville vi også ha brugt ALT for mange penge, for vi har spist en del ude..
Jeg krydser fingre for jer!

Miss fruity, de har du nemlig ret i! Især når der li skal afprøves nye opskrifter eller nye produkter:)
Det er sjovt at kigge bonnerne igennem, for de afslører rigtig meget omkring forbrugsvaner.
Jeg har måtte indse, at jeg er en rigtig mærkevarersnob og at jeg ikke handler helt så meget i Netto, som jeg bilder mig selv ind, haha:)

Maiken, jeg er også et værre luksusdyr!
Selvfølgeligt tænker jeg igennem når jeg laver madplan, om der er for meget dyrt imellem, som røde bøffer og specielle grøntsager, me generelt køber vi det, som vi har lyst til..
Jeg tror ikke, at det er realistisk at komme under 2500 herhjemme, men jeg kan godt li at se hvad mine penge blir brugt til:)

Line - Rotten's Univers sagde ...

Godmorgen ;)
Synes det lyder meget fornuftigt nu når Emma er regnet med i budgettet... Vi bruger cirkus 3000kr herhjemme om mdr på mad, nødvendigheder og fornøjelser, så som biograf, café mv... Der er som oftest altid lidt tilbage på kontoen d. 1 :)

Turen går oss på torvet både onsdag og fredag - men ved hvor mange penge jeg må "snoldre" for ;)

Hæv evt et beløb en gang om ugen og lad fru Visa ligge hjemme i skuffen :)

MissMuffin sagde ...

Rotten, Emmas hundefoder er ikke så dyrt, men hun spiser så noget mere leverpostej, fiskeboller, kylling og andet, som indgår i budgettet.
Biograf, cafe og alt det andet er ikke med i vores budget.
Vi har en konto kun til mad, så det er nemt at holde øje med på den måde..

Anonym sagde ...

Jeg synes nu også at det er meget godt. Vi er jo også kun 2 og jeg er ret sikker på at vi ikke kan holde os på kr. 2500,-.....

Mange hilsner
Birthe

Miss A sagde ...

Hej Miss Muffin :)

Jeg synes da, at det lyder som om, at I har fået meget ud af de penge. Bare dine jordbær hver anden dag, det er 15 dage x 20 kr = 300 kr.

Så er budgettet jo nærmest nede på 2.500 kr bare der.

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

MissMuffin sagde ...

Birthe, jeg tror da også, at det er ok, men jeg har fået beskeder fra nogen, som lever for omkring 1.500 - 2.000 om måneden og det er altså imponerende.

MissA, de er hvertfald brugt på mange gode sager:)
Jordbærrene har jeg faktisk købt til 10 - 15 kr. de fleste af gangene, for de har været overraskende billige i år..

heidi sagde ...

Grinede lidt af din bemærkning om Santa Maria poserne - dem har jeg også med ude at handle, men jeg tror nu ikke gemalen synes de er så pinlige :-)