onsdag den 8. august 2012

Lidt nyt køkkengrej:)

Hver sommer kører vi en tur til Århus for at shoppe, en det er meget forskelligt hvor stor høsten er. Denne gang var høsten ikke stor. Jeg fik en meget fin kjole til en meget fin pris, som skal bruges til min venindes bryllup 1. september. Jeg synes det er sååå svært at finde en kjole til bryllupper, for jeg gider ikke en gallakjole, men den skal også være finere end bare hverdag. Heldigvis havde COS den perfekte kjole.
Derudover var det eneste jeg købte disse fine smørebrætter i Plint. Jeg bruger nu normalt ikke et smørebræt, men de her var for fine til ikke at komme med hjem. De passer nu også glimrende til en lille anretning med kiks, chokolade og frugt har jeg fundet ud af:)
Kristian købte dette smukke skærebræt i akacietræ, som vi nu ikke vil bruges som skærebræt. Det er det alt for pænt til, så det skal kun bruges til servering.
Så, det var ikke den store fangst i Århus denne gang!

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hihi - jeg kender det kun for godt. Jeg købte et fiiiint bambus-skærebræt i England, og der er altså ikke nogle af de andre (udover Mike) som kunne forstå at det ikke skulle bruges?!?

MissMuffin sagde ...

Mike og Kristian er da vidst godt opdraget:) Havde vi haft råd havde vi nok købt 4, for Kristian synes det kunne være sejt at have dem til at servere fx. burgere eller smørrebrød på...

Anonym sagde ...

Ved godt at det er en madblog, men kan man få et billede af kjolen til lidt inspiration?

MissMuffin sagde ...

Anonym, mere madblog er her heller ikke end vi kan snakke lidt mode, for det bruger jeg nu også penge på:)
Det er denne her;

http://www.cosstores.com/Store/Women/Dresses/Long_pleated_dress/46881-4072423.1#c-4072424

På mig er den bare helt lang og så ser jeg (forhåbenligt) heller ikke så bred og sur ud i den som modellen:)