onsdag den 15. august 2012

TEST: Is fra FANDANKO

 Tirsdag aften var "Aalborgs Cupcakemafia" samlet hos Camilla, som var så sød at lave noget dejligt mad til os. Anledningen var, at vi skulle teste isen, som FANDANKO er begyndt at føre.
Camilla havde lavet dejligt fyldt kalkunbryst, kartofler, sauce og en virkeligt skøn salat med kandiserede valnødder, æbler og druer. Uhm...
Som altid var det skønt at ses med de dejlige damer, så vi rigtigt kunne få sladret igennen igen:)
Kristine (eller nok mest Peter) har været så søde at finde mig et fotostudie til ordenlige penge, så det kom Kristine lige indenom med før vi gik op af bakken til Camilla. Nu kommer det ikke til at give problemer, når der skal tages billeder i den mørke tid:)
 Line og Bitten hentede isen på vejen, så den var klar til dessert.
Isen er pakket i nogle smarte små kasser, der hjælper med at holde isen kold, så det fx. er muligt at tage dem med på picnic. Derfor gemmer der sig også et par små plasticskeer under låget, så isen er nem at tage med og dele:) Det er hvertfald pæn emballage:)
På hver boks står der "Lavet med respekt for dig og dine smagsløg" og det skurer altså en lille smule i mine øre, når man bag på isen kan se, at den er fuld af E-numre. Det trækker altså lidt ned for mig...
Vi testede de fire varianter:

Appelsin, gulerod og citronsorbet: Denne var jeg ikke særligt vild med. Konsistensen var lækker, men den smager lidt af sån nogle sure appelsinbolsjer, som gamle damer altid har! Ikke et hit hos mig!

Pistacie Is: Denne is var helt klart den bedste! Masser af pistaciesmag, bittesmå stykker pistacie og en meget cremet konsistens. Den kunne jeg helt bestemt godt spise igen, for jeg elsker pistacieis og den her er nok den bedste pistacieis jeg har smagt.

Lakrids Is: Nu er jeg ikke sååå vild med lakrids, men alligevel synes jeg faktisk godt om denne. Lige når du tager første mundfuld bliver man lidt forskrækket over den stærke lakrids, men herefter smager den bare af god lakrids og har en skøn konsistens. Jeg er ret sikker på, at lakrids-elskere vil synes rigtig godt om den!

Blodappelsin Sorbet: Denne sorbet var jeg faktisk også ganske begejstret for, for den smager lidt af Filur, bare uden den de søde og syntetiske eftersmag. Smagen er frisk og konsistensen er rigtig god og blød.

Alt i alt nogle gode is og sorbet-varianter, hvor kun den første ikke var særligt god.
De øvrige smager skønt og er pakket fint og praktisk, lige til 2 personer.
Isen koster 55 kr. hos FANDANKO.

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det er nogle spændende udgaver - points for at turde tage lidt anderledes valg! Men det med e-numrene er irriterende. Premier Is har sendt en is på markedet, der markedsfører sig som gammeldaws is, men der er ingredienslisten også alenlang...

MissMuffin sagde ...

Piskeriset, det er nemlig forfriskende med de lidt anderledes varinter, men skuffende med ingredirneslisten, for til den pris forventer mig sig også noget andet!

Dittee sagde ...

Ej hvor lyder det hyggeligt med isafprøvning sammen..Jeg synes lakridsisen lyder rigtig lækker og tror jeg skal prøve dén af..Har også tidligere været lidt imod lakris og chokolade eller flødeis men nu har jeg virkelig fået smag for det..hvad bliver det næste mon dog?

MissMuffin sagde ...

Dittee, lakridsisen er hvertfald ret god, også selvom man ikke er til lakrids. Først mundfuld er meget stærk, men næste er bare blød og mild, så den forstår at gøre indtryk:)