torsdag den 13. september 2012

Boliginspiration






Jeg GLÆDER mig virkeligt til, at vi overtager Olivia 1. november. Selvom der "kun" er knapt 2 måneder til, så kan jeg næsten ikke vente længere:)
Lige for tiden bruger vi rigtig meget tid på at planlægge, drømme og lede efter de helt rigtige ting til huset, så vi er nogenlunde klar når vi skal flytte ind.
Jeg bruger også rigtig meget tid på at søge inspiration på Pinterest, som er fuld af smukke billeder!
Vi har bestilt den lækreste sofa og et super flot sofabord, som bliver leveret når vi overtager huset. Vi har også købt maling, så vi kan være klar så snart vi overtager nøglen:)
Lige nu er der en Plan A og en Plan B hvad angår spisebord, men det håber jeg bliver afklaret i næste uge, så den del også er på plads.
Der tænkes også i billigere løsninger til resten af møbleringen, for vi har brugt mange penge for at få de andre møbler. Så jeg håber på, at jeg kan finde en der kan bygge et skrivebord til mig ud af nogle gamle brædder og et par bukke. Det ser flot og råt ud, men prisen for materialer er også overskuelig.

Det er endda lykkedes os, at blive enige om en lampe til spisebordet!
Havde ellers frygtet, at vores gæster måtte tage en lommelygte i entreen for at finde rundt, for vi har det virkeligt svært når det kommer til lamper. Nu er den til spisebordet i det mindste fundet; denne seje "Viking Pendel" i mat krom. Jeg tror, at den vil give lidt modspil til alt det rå og pussenussede:)
Altså, det er selvfølgeligt kun èn lampe, men det er et skridt på vejen ik:)

8 kommentarer:

Louise sagde ...

Uha husker tydeligt da vi skulle overtage vores hus, og kom fra en lille bitte lejlighed hvor vi kun havde sofaer og en chartol, og chartolet røg da det var helt ormeædt. ja og der var masser af muligheder, der blev kikket på auktioner og budt, og vi blev bud over, ja det endte med at samme dag vi fik nøglen var manden min ude hos en kunde med en en hel spisestue som han lige sendte et billede af, og vupti så var det på plads og det passer perfekt til stuen og sofaen.....ha en dejlig dag ogf god jagt...

MollyMy sagde ...

Dejlige inspirerende billeder og super flot lampe. Kan godt forstå i er faldet for den begge to.

MissMuffin sagde ...

Louise, vi har heldigvis sat en klat penge af til netop nye møbler, men de ryger jo hurtigt, for vi valgte en ret dyr løsning da det kom til sofaen. Så resten bliver billigere løsninger og så må man jo nogle gange være lidt kreativ:) Det er hvertfald et stort og spændende (og dyrt) projekt at blive husejere:)

MollyMy, Kristian synes "at den er ok i forhold til hvad jeg ellers kunne finde på at foreslå", så det er nok mest mig der synes den er mega sej, haha..

Camilla sagde ...

Jeg er bare såååå misundelig :o) Jeg vil også flytte og glæde mig til at indrette et nyt sted!

Det er meget smuk inspiration, det skal nok bliver rigtig godt :o) Lampen er lækker, og som du siger, den giver lidt edge til alt det feminine :o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det var også bare så ærgeligt med "jeres hus"!
Jeg nyder det også rigtigt meget, men hvor er der mange ting at holde styr på! Men bunken af nye indkøb til huset vokser stødt, så der blver masser af lækre sager at indrette med- bla. den seje lampe..

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Super fede inspirationsbilleder. Meget min smag også. Jeg kender heeelt fornemmelsen - hvis alt går vel skal jeg også snart flytte nemlig, så jeg går også i totalt indretnings-drømme-humør, så følger spændt med i dine planer

www.mixbiks.blogspot.com sagde ...

Flotte billeder, og mange gode opskrifter jeg skal kigge nærmere på:-)

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, der er meget godt at finde på Pinterest:) Krydser fingre for, at alt går vel for dig:)

Mixbix, tak:)