lørdag den 16. marts 2013

En helt almindelig lørdag

Energiniveauet har ikke været det højeste i denne uge. Jeg har haft et par dage, hvor jeg kæmpede mod en snigende forårsforkølelse, men den er vidst dræbt. Jeg er bare så træt af at fryse! Hvor er det forår?! Tror simpelthen min indre termostat er ved at være "slidt op" for denne vinter, for jeg fryser konstant i disse dage!
Næste uge bliver travl, så denne weekend skal bruges på at lade op. Både på den praktiske plan med rengøring, vasketøj og indkøb, men også med lidt ekstra timer under dynen:)
Kristian er lige taget afsted på endnu en fodbold-tur, så jeg smutter i Hjerterummet i eftermiddag, hvor jeg står for aftenens menu, så der bliver nok lidt at se til alligevel.
Først skal en af mine hade-pligter lige ordnes; der skal stryges tøj! Jeg kan godt lide at gøre rent, vaske tøj osv, men der er bare lige nogle få ting som jeg hader; at stryge, at pudse vinduer, at vaske op og at gøre ovnen ren. Det hjælper bare ikke noget, for det skal jo gøres:) Skynder jeg mig, så kan det være, at der kan klemmes en lille lur ind i eftermiddag sammen med Emma...

Ingen kommentarer: