mandag den 18. marts 2013

Flagermusen

Engang imellem er jeg så heldig, at efter jeg har vist Kristian noget, så "adoptere" han nærmest ønsket og så går det lidt hurtigere med at gå i opfyldelse. Kristian ønsker sig sjældent noget, men min liste af ønsker er evigt lang, haha..
Sådan gik det fx. med denne smukke flagermusstol/butterfly chair fra Nordal, som jeg gerne ville have. Nu er den flyttet ind!

Lidt held på DBA gav en rigtig fin pris og med en lille smule skattepenge retur, så blev vi ejere af den smukke stol i råt kernelæder. Mine skattepenge skal gå til en tur til tandlægen. SUK!
Nu mangler stolen bare lige et lækkert, langhåret lammeskind for at være helt perfekt!
Olivia er jo ikke et særligt stort hus, kun 101 kvm. Så vi vælter os stadig ikke i plads og må derfor også tænke lidt i praktiske løsninger. Stolen er nemlig også nem at snuppe fra hjørnet i spisestuen og med ind i stuen, hvor den kan være ekstra siddeplads når vi er mange omkring sofabordet(læs: når der spilles playstation og armbevægelserne er store). Man sidder godt i den og så glæder jeg mig bare til, at den bliver brugt noget mere, så læderet bliver blødt og slidt...

8 kommentarer:

BillyRubin sagde ...

Hvor er den bare flot! Det er da næsten synd at dække den med et lammeskind - den står da så flot alene!

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg er fuldstaendig vild med den stol. den står også höjt på min önskeliste!

A + K = ♥ sagde ...

Tillykke med vidunderet - den er så skøn - jeg synes ikke den kræver noget skind, som mange ynder at smide i - den er så fin og rå i sig selv.

- Anne

MissMuffin sagde ...

BillyRubin, det er det måske, men det vil være med til at "samle" rummets møbler. Stolen er nemlig ret moderne i forhold til spisestuen (og resten af husets) øvrige møbler..

Marian, den er også vildt lækker. Vi fik den til en virkeligt fin pris, ellers var den nok heller ikke flyttet ind endnu.

Anne, den er måske også lige rå nok i forhold til resten af stilen i huset, så derfor synes jeg, at et skind vil bløde det hele lidt op. Måske det også bare ender med en skind-pude, nu må vi se..

Annemette sagde ...

Hvor er den fed, engang imellem har man jo lov at vaere heldig! Tillykke med den :-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, vi har heller ikke været særligt heldige på det sidste, så lidt held føles godt..

MATHILDE BRØDSGAARD sagde ...

Den er altså bare for fed den stol (-:
// Mathilde fra bloggen Eat The Beat
www.mathilde-broedsgaard.dk

MissMuffin sagde ...

Mathilde, den er nemlig super fed:)