søndag den 24. marts 2013

Dots


Jeg er et par gange faldet over prikket tapet og selvom jeg normalt ikke er til prikker, så er jeg vild med det!
Det er bare så dyrt at købe tapet og det er der hvertfald ikke råd til lige nu.
På en blog faldt jeg dog over en anden løsning: prikker-wallstickers!
Ved at købe en ordenlig portion prikker, så bliver det lige pludseligt et overkommeligt projekt! Hvertfald økonomisk:)
Så når den elendige forsikring engang finder ud af at få lavet vandskaden i soveværelset (fra 23.december 2012), så skal der sættes prikker op.
Det kommer selvfølgeligt til at tage en evighed, men invitere jeg nu et par veninder og bager en kage, så tror jeg nok det skal gå:)
Tilsat noget lækkert hvidt sengetøj og lidt pastelfarvede pyntepuder bliver det rigtig fint og romantisk, uden at Kristian kaster alt for meget op:)
 

5 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

Totalhyggeligt med sådan en omgang prikke-tapet-hygge :) rigtig snedig løsning egentlig. Også hvis man engang bliver træt af det :)

MissMuffin sagde ...

Line, det tror jeg hvertfald det kan blive. Taptet i soeværelset er bare ikke af den helt glatte slags, men nu må vi se om det ikke kan gå alligevel...

Camilla sagde ...

Ej, hvor er det fint! Det vil jeg også have :o(

Hvis du mangler et par hænder når du kommer til projektet siger du bare til, så melder jeg mig gerne :o)

Jeg er så træt af, at vi har savsmuldstapet i vores hus, for det er så svært at gøre nøget ved - jeg er eller vild med tapet og sådan, men det er bare ikke let med savsmuld :o(

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg skal nok sige til:)
Vi har jo alle mulige typer i det her hus, både groft og fint savsmuld, fiber og noget helt glat noget. Det er meget forskelligt. I soveværelset er det det fine savsmuldtapet, så der er ikke mange ujævnheder(også fordi det har været malet 100 gange) og jeg håber, at det kan gå alligevel. Nu må vi se!

Garn, hund & kat sagde ...

I mit hus er al tapet ved at komme af. jeg vil se væggene så jeg ved hvad jeg har at forholde mig til. Men sikke et arbejde at få tapet af 150m2!

Det er rigtigt sødt med prikkerne og en god løsning som stikkers.